shutterstock
StoryEditor

Kauza silikónové prsia. Muži nám otvorene priznali, čo si o nich myslia!

24.02.2021, 12:00
Krása a móda
Chcú sa páčiť predovšetkým samy sebe, ale ide tak trochu aj o mužov. Ako oni vnímajú silikónom upravená prsia? Opýtali sme sa!


 Tadeáš, 38

Mne sa páčia veľké umelé prsia, na tie prírodné nie som.
 

Miloš, 46

"Kozy" ma moc neberú, skôr si všímam dolnú časť tela ako hornú.
 

Marek, 35

Prsia existujú preto, aby boli veľké. Môže ich mať vyťahané po dvoch deťoch, ale hlavne, nech sú jej. Žiadne recyklované plastové prsia! Na to sa nedá ani len siahnuť.

Ivan, 38

Mne je to fuk. Hlavné je, ak ich má pevné. Aj keď som povolaním gynekológ, rovnako sa skôr zaujímam o dolnú polovicu tela.

Vašek, 46

Ak si odmyslím prípady, keď žena podstupuje plastickú operáciu naozaj z lekárskych dôvodov, a zostanem pri tej väčšine, kedy žena iba vylepšuje svoj vzhľad, potom mi pripadá, že je to veľmi podobné ako pri obraze. Nemôže každý vlastniť originály tých najlepších tvorcov, ale kto niekedy poznal, aký zásadný je rozdiel medzi originálom a kópiou akéhokoľvek obrazu, vie, že je lepšie zaobstarať si originál maľovaný aj menej známym a menej dobrým maliarom, menej dokonalé dielo ako len obyčajnú kópiu slávneho obrazu. Pretože len originál hlboko zasiahne myseľ svojou charizmou a kúzlom. Tak aj pôvodné, teda "originálne" prsia, akokoľvek menej dokonalé, sú pre mňa  zmyselné, voňavé, okúzľujúce. Aj preto, že taká je aj sama žena.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 04:44