instagram
StoryEditor

Toto je 10 kúskov, ktoré by sme mali nekompromisne nájsť v každom ženskom šatníku!

10.02.2021, 16:40
Krása a móda
Poznáte to veľmi dobre. Nech sú trendy v obliekaní akékoľvek, stálice sú stálice. Nadčasovosť v šatníku je veľmi praktická, pretože v situácii, keď príde na rad otrepaná fráza: ,,Nemám si čo obliecť," siahame po týchto kúskoch, ktoré má každá z nás vo svojom šatníku.

Kožená bunda
Najlepšie čierna. Práve táto farba sa ľahko kombinuje s ostatnými kúskami a najlepšie na tom je, že ju môžete ladiť do elegantných, ale taktiež športových tónov.

Džínsy
Bez tohto módneho kúska si ženský, ale ani mužský šatník nedokážeme predstaviť. Každá poznáme ten pocit, keď nájdeme kvalitné džínsy, ktoré nám sadnú ako riť na šerbeľ. Ak ste ich našli aj vy, gratulujeme! A ak nie, držíme palce pri hľadaní!

Biela košeľa
Nájsť kvalitnú bielu košeľu, ktorá je navyše pohodlná a nepokrčí sa ihneď ako nasadnete do auta, je taktiež hotový zázrak! Tento kúsok sa dá taktiež obliecť na športový, ale aj elegantný spôsob. Hodvábna košeľa sa krásne kombinuje so sukňami/nohavicami a lodičkami, no a bavlnená alebo napríklad ľanová košeľa sa perfektne hodí s džínsami alebo džínsovými sukňami a teniskami.

Čierne lodičky
A hlavne pohodlné! Určite si spomínate na tie dni, týždne, možno až mesiace, kým ste našli naozaj dobré čierne lodičky. Každá žena, ktorá rada nosí vysoké topánky určite vie, o čom tu píšeme. My považujeme za hotové umenie, ak sú lodičky pohodlné a nadčasové. Ak ste také našli, určite si kúpte rovno niekoľko párov do zásoby. Verte nám, neoľutujete!

Tenisky
Toto je presne tá obuv, ktorú máme aj tak všetky najradšej, no nie vždy je vhodné obuť si ju. Dnes je však dress code v určitých spoločnostiach, akými sú napríklad startupy, iný, ako v korporáciách, kde je striktne dané, čo sa môže a čo sa nemôže. No a najlepšie na teniskách je práve to, že sú brutálne pohodlné a ženy si ich vedia pekne skombinovať aj s elegantnými nohavicami, šatami aj sukňami.

,,Little Black Dress"

Do povinnej výbavy určite zaraďujeme aj "malé čierne šaty". Dajú sa využiť takmer na každú príležitosť, či už idete do divadla, na pracovné stretnutie, na rande, večierok alebo na pohreb, týmto kúskom na 100 percent nič nepokazíte.

Rifľová bunda
Či už je tu jar, leto alebo jeseň, tento kúsok sa hodí na všetky tieto ročné obdobia. Na výber máte niekoľko typov, farieb a spôsobov, ako sa dá tento kúsok kombinovať je tiež niekoľko. Nám sa pokojne páči aj táto kombinácia s letnými šatami.

Dobre padnuté sako
Ktoré sa dá taktiež kombinovať na športový, ale aj elegantný spôsob. V kurze boli a asi aj vždy budú čierne saká, no dnes sú veľmi populárne aj kárované šedé. Ktoré sa vám páči viac? Nám oboje!

Nadčasová kabelka
Síce sú teraz trendy pestré, farebné a bláznivé kabelky, ktoré často stoja viac ako je priemerná výplata na Slovensku... My máme najradšej jednoduchosť a nadčasovosť, s ktorou nikdy nič nepokazíte.

Výrazný doplnok
Nie je nič lepšie, ako keď obohatíte svoj, na prvý pohľad jednoduchý outfit, o niečo šmrncovné, čo všetkým navôkol okamžite udrie do oka. Či už je to výrazný šperk, šatka alebo hodinky, my hovoríme áno!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra (@pepamack)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 14:10