shutterstock.com
StoryEditor

Týchto sedem vecí najčastejšie závidíme iným ženám. Je na čase to zmeniť!

27.01.2021, 13:00
Krása a móda
Našli ste sa v tom aj vy?

Závisť nie je pekná vlastnosť, to vieme všetky. No keď vidíme ženu, ktorá má všetko tak, ako by sme chceli mať my, no nám sa nedarí alebo nechce, tak nás vie prepadnúť poriadna dávka závisti. Našťastie, s vecami, ktoré iným ženám najčastejšie závidíme, sa dá niečo robiť.

Čo iným ženám najčastejšie (trochu aj viac ako trochu) závidíme?

1. Husté vlasy
Vlasy sú koruna krásy, to vieme všetky. Robíme však všetko preto, aby sme ich mali naozaj zdravé, lesklé, pevné a husté? Kaderníčka Miroslava Némethová hovorí, že husté vlasy si vieme pekne vypestovať: „Ak vlasy nie sú riedke zo zdravotných alebo z genetických dôvodov, vieme docieliť ich hustotu pomerne jednoducho. Ak nám napríklad po pôrode alebo stresovom období vypadávajú vlasy, stačí, ak si zvolíme správne výživové doplnky a vlasové produkty. Tie by mali pomôcť. Ak vám však nesadne nejaký druh, vyskúšajte iný.

2. Štíhlu postavu
Zdravý životný štýl je otázkou výberu. Je len a len na nás, či si po večeri ľahneme na gauč alebo sa pôjdeme prejsť aspoň na 20 minút. Na to, aby človek mohol zostať vitálny do vysokého veku, naozaj stačí málo. Ide o zdravý pohyb či cvičenie, ktorému venujete len pár minút denne zo svojho času! Pre inšpiráciu prikladáme zoznam športov, ktoré sú prospešné pre našu mladosť a vitalitu. Alebo skúste náš online tréning s osobným trénerom.

3. Plné pery
Dnes si viete s problémom úzkych a nevýrazných pier pomôcť rovno niekoľkými spôsobmi. Buď invazívne alebo neinvazívne. "Oklamať" sa dá naozaj šikovne a jednoducho! Skúste náš tip.

​4. Väčšie prsia
Vzhľad našich pŕs nám mení mnoho životných faktorov. Ak ste po pôrode, viete o čom je reč. Netreba však zúfať, dnes sa dá naozaj všetko! Ak so sebou naozaj nie ste spokojná a máte komplexy zo vzhľadu svojich pŕs, obráťte sa na odborníka a konzultujte s ním váš problém. Medzitým máme pre vás aspoň nejaké tipy.

​5. Dlhé nohy
Dnes poznáme neskutočne veľa módnych trikov a tipov. Stačí, ak siahnete po tom správnom kúsku, a vaše nohy budú vyzerať o niečo dlhšie. Ak si to môžete dovoliť, siahnite po kratšej sukni s vysokým pásom. Predĺži nohy a nechá vyniknúť siluetu tela. Siahnite po nej, ak máte boky a štíhle nohy. Hodí sa k blúzke ale aj tričku s krátkym rukávom, vysokým aj nízkym podpätkom.

Instagram @simpleit

​6. Malý nos
Ak vás trápi tvar a veľkosť vášho nosa, mali by ste si uvedomiť, že veci, o ktorých si my myslíme, že nás robia "škaredšími" sú naše prednosti a odlišujú nás od ostatných. Skúste sa na to pozrieť ako tieto ženy, ktoré vo svete prerazili aj s väčšími nedostatkami, akými je napríklad väčší nos. A ak vás to bude aj naďalej trápiť, tak sa zastavte u odborníka, ktorý vám povie vaše možnosti.

7. Farbu očí
Áno, z nášho prieskumu sme sa dozvedeli, že si závidíme farbu očí! To znamená len jedno. A dosť! Naozaj sa prestaňme porovnávať a riešiť hlúposti a zbytočnosti, akými sú farba očí. Či sú zelené, modré, hnedé, viacfarebné, budme rady, že sa môžeme každý deň pozerať na svet a že sme zdravé. Nie každý má takéto privilégium!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 06:48