Vedeli ste, že princovia majú aj nevlastnú sestru?
StoryEditor

Do dnešného dňa sa nevedia vystáť. Prečo William a Harry o svojej nevlastnej sestre mlčia?

10.01.2022, 20:00
Kráľovská rodina
Celá pozornosť sveta sa v rámci kráľovskej rodiny uplatňuje na dvoch bratov - Williama a Harryho. Málokto však vie, že títo dvaja majú v podstate aj nevlastnú sestru.

​Manželstvom získali dvaja princovia dvoch nevlastných súrodencov, brata Thomasa a sestru Lauru. Práve so svojou nevlastnou sestrou však nevedeli výjsť a od prvého momentu mali medzi sebou ťažké spory. 

​​,,Wiliam a Laura mali naozaj obrovské konflikty, cez ktoré sa vlastne obviňovali, že kto komu rozbil rodinu. William obviňoval Camillu za všetku tú bolesť, ktorú spôsobila jeho mame. To však Lauru stále nahnevalo a na Williama vrieskala s tým, že jej jeho otec zničil život,'' uviedol zroj z kráľovského paláca.

Tieto boje skončili, respektíve upadli do neurčita po tom, ako sa rok po druhej svadbe svojej mamy zosobášila aj Laura. Tá si za manžela zobrala modela z bohatej rodiny Harryho Lopesa. Dnes žije pomerne uzavretým životom a na verejných udalostiach sa objavuje len zriedkakedy. Jej malá dcérka však bola družičkou na svadbe Kate, no to bola posledná asosiácia s britskou monarchiou...čo na Lauru hovoríte?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 09:14