profimedia
StoryEditor

Princ William to už nevydržal. Toto je jeho reakcia na Harryho KONTROVERZNÉ rozhovory!

04.06.2021, 14:25
Kráľovská rodina
Dvaja kráľovskí bratia sú stále na nože. Princ Harry a Princ William momentálne riešia závažné rodinné problémy a vyzerá to tak, že to nemá stále konca.

Zaujímavosťou je, že ryšavý princ išiel do týchto rozhovorov s tým, aby vzťahy v rodine urovnal. Paradoxne sa však tak nedeje a neustále rozhovory nepochybne ničia vzťahy v celej rodine. Harry si však stojí za svojím a odmieta akúkoľvek vinu. 

,,Mal som niečo cez 20 rokov a myslel som si, že toto nie je to, čo chcem. Nechcem toto jednoducho robiť. Pozrite sa, čo to spravilo mojej mame. Ako sa mám usadiť a mať ženu s deťmi, keď viem, že sa to stane zas?'' opísal neurčito situáciu v rodine Harry. Priznal tak ťažké srdce na médiá, ale aj lynč z britskej monarchie. 

Jeho vyjadrenia však tentokrát neostali bez reakcie. Vyjadriť sa k celej veci konečne rozhodol jeho brat, princ William, ktorý má celého očierňovania kráľovskej rodiny už vyše hlavy. Nielenže totiž musel prevziať časť zodpovedností jeho brata, ale zároveň ako jeden z popredných predstaviteľov čelí obvineniam, ktoré nie sú ani zďaleka zanedbateľné. Meghan totiž rodinu obvinila z rasizmu, zo šikany a zároveň aj zo psychických problémov, ktoré jej vznikli. 

,,Dúfam, že sa situácia zlepší a náš vzťah sa konečne urovná. Asi to potrebuje ešte čas,'' vyjadril sa diplomaticky William, ktorý na svojho brata nepovedal ani jediné krivé slovo. Harry ho však až tak nešetril. ,,Je mi ľúto môjho brata a otca, ktorý v tom prostredí žijú,'' vyjadril sa v minulosti. Či sa Williamove prianie splní, je otázne. 

Celý podcast s Princom Harrym si môžete vypočuť tu:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:09