shutterstock.com
StoryEditor

Chceli nezávislosť, no napriek tomu zarábajú na kráľovskej rodine. Meghan a Harry žijú z dedičstva od Diany

08.03.2021, 18:30
Kráľovská rodina
V interview s moderátorkou Oprah Winfrey slávny pár prezradil aj to, čo ich momentálne živí.

Keď sa Oprah opýtala na to, ako žijú po finančnej stránke a či sa im podarilo osamostatniť, odpovede sa zhostil princ Harry. Uviedol, že rozhodnutie utnúť sa od financií prišlo od kráľovskej rodiny po tom, ako ohlásili, že nechcú byť jej súčasťou. 

Ryšavý princ zároveň priznal, že momentálne žijú z dedičstva jeho mamy, princeznej Diany. Príjem a úspory Meghan by totiž sotva stačili na pokrytie momentálneho života. Americká herečka totiž v minulosti za rok nezarobila viac než pol milióna dolárov. Vyplýva to z verejne dostupných dát spoločnosti Fortune, ktorá sa zamerala na platy hercov v populárnych seriáloch. Spoľahnúť sa tak museli na Harryho - konkrétne jeho časť dedičstva v hodnote 10 miliónov eur.

,,Bez toho by sme neboli schopní osamostatniť sa,'' prezradil v súvislosti s odchodom z kráľovskej rodiny. Niektoré médiá uvádzajú, že aj rozhovor, ktorý vyšiel 7.marca, mal páru zarobiť slušných sedem miliónov. Tieto informácie však dvojica poprela a priznala, že akýkoľvek honorár odmietli. O bývalú vojvodkyňu však prejavilo záujem hneď niekoľko filmových spoločností, medzi nimi aj gigant Netflix, ktorý údajne páru poskytol honorár vo výške 100 miliónov. Či to však vzali a skutočne sa chystá pokračovanie šokujúcich odhalení o kráľovskej rodine, je otázne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 15:43