K dátumu vášho narodenia sa viaže okrem iného aj ovocie.pexels
StoryEditor

Šťavnatý horoskop, aký ste ešte nevideli. Zistite, aké ovocie vás charakterizuje podľa znamenia

29.06.2022, 12:00
Horoskopy

Znamenia zverokruhu sú večnou témou. Kým jedna skupina ľudí väčšinu vecí, ktoré ich v živote postretnú, pripisuje tomu, v akom znamení sa narodili, druhá skupina je voči horoskopom skeptická. Okrem iného sa k znameniam viaže aj ovocie, ktoré niektoré znamenia obľubujú viac, iné menej.

Váhy – jahoda

Ďalším ovocím, ktoré by sa dalo považovať za symbol lásky, sú jahody. V minulosti ich vnímali dokonca ako kráľovské ovocie. Lásku majú váhy v krvi aj vďaka Venuši, ktorá na ne pôsobí. Nedá sa im uprieť ani ich zmysel pre krásu či harmóniu.

Škorpión – granátové jablko

V celom zverokruhu nenájdete komplikovanejšie znamenie než je škorpión. Často bývajú nepochopení, no zároveň sú to energickí ľudia s mimoriadne silnou vôľou. Granátové jablko je silné afrodiziakum a tiež je považované za ovocie plodnosti a hojnosti, čo ešte viac podporí charakteristické vlastnosti škorpiónov.

Strelec – hrozno

Strelci milujú cestovanie. Užívajú si život plnými dúškami a riadia sa heslom „všetko, alebo nič“. Hrozno, je presne tým ovocím, ktoré bude pre nich symbolom hojnosti. A nepochybne aj víno, ktoré sa z neho vyrába.

Kozorožec

Vytrvalosť kozorožcov je obdivuhodná. Ich vytrvalosť a odhodlanie závideniahodné. Jablko ako symbol múdrosti, no zároveň pokušenia, ako o ňom hovoria biblické príbehy je preto tým pravým ovocím pre toto znamenie.

Vodnár – slivka

V ďalekej Číne sú slivky znamením šťastia a pre samurajov boli symbolom energie a sily. Toto ovocie je vhodné najmä pre vodnárov, ktorým dodá odvahu a pôsobí na ich emócie. Vďaka slivkám dokážu aj v najobyčajnejších veciach vidieť niečo krásne a neobyčajné.

Ryby – čerešne

Pre romantické ryby, ktoré majú celý svoj život vysnívaný do najmenších detailov neexistuje žiadne lepšie ovocie, ako sú čerešne. Sú symbolom lásky. Už v období kedy kvitnú, sa zamilované páry bozkávajú pod rozkvitnutými vetvami a to je presne to, čo ryby v živote potrebujú. Lásku, romantiku a istotu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/horoskop, menuAlias = horoskop, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:39