Zdenka Predná s Oskarom Rózsom ponúkli svoj domov na predaj.Profimedia
StoryEditor

Speváčka Zdenka Predná s Oskarom Rózsom predávajú luxusný príbytok. Koľko si za nehnuteľnosť pýtajú?

15.10.2024, 09:41
Celebrity

Superstáristka Zdenka Predná (40) s hudobníkom Oskarom Rózsom (50) žijú už roky v malebnej Banskej Štiavnisi. So svojimi deťmi tam našli pokoj. Bratislava sa im už pred rokmi zunovala. Teraz sa rozhodli svoj dom ponúknuť na realitnom trhu.

Krásny dvojpodlažný domček známi hudobníci ponúkajú s odstupom pár rokov na predaj už tretíkrát. Aktuálne za 590-tisíc eur. Cena oproti poslednému predaju klesla o rovných 60-tisíc eur. Kam plánuje rodinka odísť a kde zakotvia nie je známe. Do Bratislavy pravdepodobne nie. O dvojici je totiž známe, že ruch veľkomesta nevyhľadávajú.

Zdenka Predná je slovenská speváčka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2004 vďaka účasti v prvej sérii speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar. Jej talent, charizmatický hlas a osobitý štýl spôsobili, že si rýchlo získala množstvo fanúšikov. Hoci sa jej nepodarilo vyhrať, umiestnila sa medzi finalistami, čo jej otvorilo dvere do slovenskej hudobnej scény.​ Tmavovláska pochádza z Banskej Štiavnice a jej hudobný štýl je kombináciou popu, jazzu, soulu a reggae. Po súťaži vydala svoje debutové album "Sunny Day" (2005), ktorý obsahoval hity ako "Len ty smieš" a "Keď to nejde". Tento album ju definitívne etabloval ako jednu z popredných slovenských speváčok.

image

Speváčka Zdenka Predná.

Profimedia - Standardis

Je známa aj svojím pozitívnym prístupom k životu a prirodzenosťou, ktorú prenáša do svojej hudby. Okrem sólovej kariéry spolupracovala s viacerými slovenskými hudobníkmi a kapelami, čím si získala povesť všestrannej umelkyne. Jej hudba oslovuje rôzne generácie, čo svedčí o jej univerzálnom talente a schopnosti vytvárať skladby, ktoré rezonujú s ľuďmi.

Zdenka Predná sa stala výraznou osobnosťou slovenskej hudobnej scény, a aj keď v posledných rokoch o nej nie je počuť tak často, jej piesne a štýl zostávajú v srdciach mnohých fanúšikov.

Hudobník Oskar Rózsa je rešpektovaný pre svoju všestrannosť, technickú zručnosť a schopnosť tvoriť hudbu, ktorá má hlboký emocionálny dosah. Aj napriek tomu, že sa často pohybuje v pozadí ako producent či aranžér, jeho vplyv na slovenskú hudobnú scénu je nespochybniteľný a jeho dielo má trvalý význam pre súčasnú aj budúcu generáciu hudobníkov.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 10:12