Toto sú recepty slovenských celebrít na šťastné manželstvo.instagram/ivetkamalachovska
StoryEditor

Vernosť, rešpekt či humor: Toto sú recepty na šťastné manželstvo podľa slovenských celebrít

16.05.2024, 12:00
Celebrity

Byť v manželstve nie je vždy prechádzka ružovou záhradou, no predsa existujú páry, ktorým to spolu drží aj po niekoľkých desiatkach rokov. Čo stojí za ich šťastným manželstvom? Na túto otázku poznajú odpoveď niektoré slovenské celebrity. Pozrite sa, aké sú ich recepty na spokojné a šťastné manželstvo.

Andrea Verešová

Modelka Andrea Verešová je s manželom Danielom už neuveriteľných 17 rokov. Puto medzi nimi je naozaj veľmi silné. Pokope ich držia najmä spoločné záujmy, ale aj deti a vzájomný rešpekt. Andrea hovorí, že v manželstve by ste mali bojovať nie proti sebe, ale jeden za druhého. Ak aj napokon budete musieť riešiť nejakú zložitú životnú situáciu, jej riešenie bude omnoho jednoduchšie. 

Oľga Feldeková

Prozaička, novinárka, spisovateľka a humoristka Oľga Feldeková sa s manželom Ľubomírom zoznámila v šestnástich a vytúžené áno si povedali už pred vyše 60 rokmi. Receptov na šťastné manželstvo tak majú naozaj veľmi veľa. Okrem vernosti ich po celý čas spája humor, vzájomné porozumenie a predovšetkým ich päť detí. Oľga tvrdí, že si zakladajú na tom, aby si neboli len najlepšími manželmi, ale aj milencami a priateľmi. 

Kveta Horváthová

Známa slovenská moderátorka Kveta Horváthová takisto pozná recept na šťastné manželstvo. S manželom Júliusom je už takmer 25 rokov, no vzájomne sa ľúbia každým dňom viac a viac. Ivetka tvrdí, že v ich vzťahu je najdôležitejšia trpezlivosť a tolerancia. Okrem toho si potrpia na spoločne strávený čas, ktorého majú síce menej, no vždy sa ho snažia využiť naplno. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:32