Karel Gott nás opustil v októbri 2019.Archiv MAFRA
StoryEditor

Tieto známe osobnosti bojovali s onkologickými ochoreniami. Kto boj prehral?

10.05.2024, 13:07
Celebrity

Len samotné vyslovenie tohto ochorenia v nás vyvoláva zimomriavky a strach. Je to tvrdý súper, ktorý sa vkráda do našich životov nenápadne, bez ohľadu na vek, pohlavie, či spoločenské postavenie. Na druhej strane, odhaľuje príbehy, ktoré ukazujú neuveriteľnú silu ľudského ducha a chuti bojovať.

Fedor Flašík

Marketingový mág zomrel vo veku 66 rokov po dlhom boji s rakovinou lymfatických uzlín slovenský podnikateľ a marketingový mág Fedor Flašík. Lekári mu ochorenie diagnostikovali v roku 2010 a Flašík veril, že sa mu nad zákernou chorobou podarí zvíťaziť. Jeho stav sa však koncom marca zhoršil a musel byť okamžite hospitalizovaný v jednej z bratislavských nemocníc. Odtiaľ bol prevezený do Prahy, kde napokon svoj boj so zákerným ochorením prehral. Jeho meno bolo spájané najmä s politikou na Slovensku, v ktorej sa pohyboval viac ako 25 rokov.

Bol šéfom Mečiarovej volebnej kampane, ktorá znamenala výhru pre hnutie HZDS. Následne sa presunul k Robertovi Ficovi a v strane Smer-SD mal významnú pozíciu. Dlhé roky totiž zohrával významnú úlohu nielen pri financovaní strany, ale aj pri riadení volebných kampaní.​

image

Fedor Flašík upadol do kómy. Po pár týždňoch ochoreniu podľahol.

Profimedia - Standardis
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 11:43