Gabika Marcinková mala kedysi z výzoru vážne komplexy.profimedia
StoryEditor

Gabika Marcinková otvorene o svojich komplexoch. V minulosti sa jej smiali, nevedela čo sa deje

23.01.2024, 11:14
Celebrity

Herečka Gabika Marcinková (35) je dnes úspešná umelkyňa a mama dvoch detí. Dcérky Emky a staršieho Jakuba. Venuje sa najmä kariére a rodinnému životu. Malichernosti dnes nerieši. Kedysi to, ale nebolo tak. Narážky na jej výzor ju dokázali poriadne rozhodiť.

Touto cestou nešla: "Buď sa môžete obetovať pre to dieťa. Alebo byť šťastná a ukázať mu tú cestu ako byť šťastná. S tým, že vidím svoje chyby," dodala. Dokonca priznala pre niektoré ženy estetický problém: "Áno, mám celulitídu. Podľa mňa je to typický spôsob ukladania tuku pre ženy. Rovnako ako 95 percent žien podľa mňa."

Sajfa jej v talkšou polichotil, že má pekný nos. Vyznala sa ako s ním bola kedysi nespokojná: "Za ten som bola šikanovaná," prekvapila svojou úprimnosťou. "Hrdo som sa tvárila, že to nepočujem. To bol môj bývalý frajer. Myslím si, že to bola súčasť pomsty. Prenasledoval ma na škole so svojou bandou a to bolo len nosaňa, nos, nos, nos."  Dnes si myslí, že keď mu povedala čo sa jej nepáči práve na to slabé miesto zaútočila. Natrela na seba jednu bizarnosť. Chválili je uši. 

Pôvabná umelkyňa je od roku 2015 vydatá sa speváka Martina Mihalčina, lídra skupiny Heľenine oči. Rodičmi sa stali tri roky na to. Pôrod s prvorodenou dcérou nemala ľahký: "Skomplikovala ho preklampsia, predčasný pôrod, nízka pôrodná hmotnosť, cisársky rez a prvé dni, keď som bola od bábätka odlúčená. Všetkými fázami sme prešli tak nejako spomalene. Emu som prvýkrát mohla naživo vidieť až keď mala nejaké štyri dni, dojčiť sa nám podarilo až od šiestich aj keď som od pôrodu odsávala a posielala po manželovi mlieko, našťastie úplne bezproblémovo."

Domov ju púšťali s necelými dvomi kilami, ktoré vážila jej dcéra: "Ale ja som sa cítila celkom sebavedomo. A bola som vďačná za všetky rady, ktoré som dostala od sestričiek na neonatológii," zaspomínala si na svoj pobyt v pôrodnici. „Prvé dieťa nám jednoznačne zachránili lekári. Druhé by som asi porodila aj sama doma, ale pravdupovediac, súkromie, intimitu a krásu som si vedela vytvoriť aj v pôrodnici. Šatky a nosiče nám veľmi pomohli pri kolískach a refluxe a celkovo pri uspávaní," prezradila po čase.

image

Media Party TV Markíza, leto 2023

 

  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 19:56