Denisa MendrejováProfimedia - Standardis
StoryEditor

Rozchod po roku? Denisa Mendrejová a Janek Bartoška si už vo Varoch nehrkútali

04.07.2023, 13:06
Celebrity

Minulý rok zabrala dvojica červený koberec. Slovenská modelka a bývalá kráľóvná krásy Denisa Mendrejová (37) minulý rok na festivale v Karlových Varoch robila čo mohla aby ju bolo vidieť s novým priateľom. Nikým iným ako Janekom Bartoškom (37), synom samého prezidenta festivalu vo Varoh, Jiřího Bartrošku (76). Tento rok však dvojicu nebolo vidieť. Janek Bartoška sa na fotostene mihol sám. Pred fotografov sa postavil v objatí s mamou Andreou Bartoškovou (70).

Víťazka Miss z roku 2009 Denisa Mendrejová žiarila po boku Jána Bartošku minulý rok v Karlových Varoch. Vyzeralo to na lásku ako trám. Syna slávneho "Barťáka" minulý rok so žiarivým úsmevom a v čiernej róbe okúzlila. Nie len jeho. Opantala najmä hercovho syna Janeka. Slovenská modelka bola s novým priateľom Bartoškom Juniorom minulý rok na desiatkách záberov a neváhala zapĺňať svoj instagramový profil. Z Medzinárodného filmovového festivalu v Karlových Varoch je z minulého rou množstvo žhavých fotografii Denisy a Janeka. To už je zrejme minulosť.

Tento rok blondínka na fotkách chýba. Naposledy pridala záber zo súťaže Miss, ktorá sa konala pred týždňom na Slovensku. Z Karlových Varov žiadnu. Zatiaľ čo Janek Bartoška si červený koberec a raut na festivale medzi celebritami užíval s nadšením.

Každý zvlášť

Minulý rok dala blondínka k Janekovi strohé vyjadrenie: „S Jankem sa poznáme, sme priatelia a sprevádzala som ho počas otvorenia festivalu,“ Lenže dotyky a bozky minulý rok na Varoch pre objektívmi hovorili nepochybne o niečom viac. Tak či onak, tento rok mu už Mendrejová sprievod nerobila. 

Blondínka je dvojnásobná mamička. Deti má s podnikateľom Slavomírom Hatinom. Po rozchode médiám predviedla pár mužov, ale s ani jedným to nevyšlo. Keď zverejnila priateľstvo s mladým Bartoškom fanúšikovia jásali, že si našla dobrú partiu. Nie jedna ho totiž chcela uloviť. Junior je zdá sa dostupný a tú pravú po boku ešte nemá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 07:49