Osud sa podpísal na váhe mladej Viktórie.
StoryEditor

Viktória z Extrémnych premien: Otec sa zabil na motorke, mama v opitosti podpálila byt

03.11.2022, 14:18
Celebrity

Viktória pracuje ako operátorka výroby, žije sama v prenajatej izbe. Pracuje už od svojich 15 rokov aby sa sama dokázala uživiť. Po smrti oboch rodičov ostala sama, má sestry, ale jedna býva vo Švajčiarsku a s mladšou sestrou sa veľmi nestýka. Viki nemala ľahké detstvo, ani dospievanie. Potom, čo vyhorel byt, kde bývala s mamou, boli aj noci keď dokonca spávala na ulici.

Podľa Viktóriinych slov, to, že nemá rodičov pociťovala najmä na bežných udalostiach, na vysvedčení, pri maturite, po tom, čo spravila vodičský preukaz a podobne. V týchto momentoch však pri nej stála jej sestra, ktorá žije vo Švajčiarsku: Z veľkej časti mi zachránila detstvo moja sestra. Ona je perfektná. Ona bola taký odrazový mostík pre mňa vo všetkom a vždy.“

 

Viktória začala mať prvé problémy s priberaním na strednej škole, kedy zomrel jej otec a nastala tragédia s bytom. Musela si platiť nájom a stravu, pričom dôležitejšia bola kvantita ako kvalita. Prioritou bolo jesť a čo najlacnejšie. Dnes je však odhodlaná urobiť vo svojom živote poriadok a zmeniť svoj životný štýl. To, či sa jej to podarí sa diváci dozvedia v stredu o 20:30 na Markíze.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:45