Youtuberka prostredníctvom svojich sociálnych sietí vysiela ženám silný odkaz
StoryEditor

Počas čakania v reštaurácií horela zaživa. Dnes má popáleniny po celom tele, no učí ženy milovať sa

18.01.2022, 11:30
Celebrity
Češka Kristýna Třešňáková, známa tiež ako Týnuš Třešničková, si v minulosti prešla hrôzostrašnou skúsenosťou, ktorá obrátila jej život naruby. Napriek tomu sa však späť zaradila do normálneho života, čím je inšpiráciou minimálne pre mnohé jej sledovateľky.

Táto hrôzostrašná nehoda jej síce už navždy zmenila výzor, no napriek tomu si z nej niečo odnáša. ,,Človek si urovná priority a začne si vážiť veci, ktoré boli dovtedy samozrejmosťou,'' prezradila na margo situácie Týnuš, ktorá sa síce snaží jazvy zmierniť pomocou estetických úprav a mejkapu, no zároveň nemá problém ukázať fanúšikom svoju novú tvár. 

,,Niekedy ma to štve. Hovorím si, prečo sa to stalo práve mne, prečo musím mať jazvy ja, prečo na tvári, že som proste dievča a samozrejme - mi to vadí. Ale zasa si hovorím, že keď som tie jazvy nemala, tak som riešila každú vyrážku alebo vrásku,“ uviedla vo videu, ktoré zmenilo pohľad mnohých žien. V ňom Týnuš ukázala svoje jazvy s hrdosťou a inšpirovala tým mnohé ženy, aby sa mali rady také, aké sú - bez ohľadu na to, ako vyzerajú. Koniec koncov, tá skutočná krása z nás vychádza až vtedy, keď sme so sebou spokojné my samy.

,,Učím sa milovať svoje jazvy krok po kroku čoraz viac. Telo každej ženy (aj muža) je tak dokonalé a jedinečné, že ozdoba v podobe strií, jaziev alebo pigmentových škvrn dodáva len pocit unikátnosti, za ktorý sa netreba hanbiť.''

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 05:51