profimedia
StoryEditor

Šok pre fanúšikov seriálu Sex v meste. Predstaviteľ pána Božského je obvinený zo znásilnenia žien

16.12.2021, 18:30
Celebrity
Okolo seriálu Sex v meste je v posledných dňoch nie je rušno. Zdá sa však, že nielen kvôli pokračovaniu, ktoré sa nedávno dočkalo premiéry...

Podobnú skúsenosť má aj žena, ktorú redakcia nazvala Zoe. Tá je však z roku 2004 a datuje obdobie, kedy mala Zoe len 22 rokov. Po skončení štúdia sa presťahovala do prestížnej štvrti, kde býval aj Chris Noth, na ktorého v práci často narážala. Túto informáciu potvrdil aj jej nadriadený, ktorý dodal, že herec s mladou sekretárkou flirtoval - a dokonca jej v práci nechával nevhodné odkazy. Nikto to však príliš neriešil, predsa len, bol hviezdou svetového formátu a byť v jeho prítomnosti bolo poctou. 

Zlom nastal, keď naňho Zoe natrafila v spoločnom bazéne v apartmáne, kde bývala jej kamarátka. Dvojica sa dala do reči a pán Božský jej navrhol, že jej požičia knihu do projektu - no len čo prekročila prah jeho dverí, pobozkal ju. Zoe mu bozk opätovala, no vzápätí sa odtiahla a povedala, že by mala ísť radšej preč. ,,Bolo to mimoriadne bolestivé, krvácala som a kričala, aby prestal. On neprestal a tak som ho prosila, aby aspoň použil kondóm, no na tom sa začal smiať,'' zaspomínala si dnes už podnikateľka, ktorá po tejto traumatizujúcej udalosti priateľky okamžite zobrali do nemocnice. Tam ju ošetrili, no identitu páchateľa odmietala prezradiť. Bála sa, že by jej nikto neveril...

Všetko sa to zlomilo po rokoch terapie a momente, kedy videla, že sa pán Božský vracia na televízne obrazovky - a ženy po celom svete ho obdivujú. ,,Cítila som, že teraz je čas ľuďom povedať, aký v skutočnosti je,'' dodala.

Herec zatiaľ všetky tieto tvrdenia odmieta. V jeho neprospech však hrajú aj výpovede ďalších ľudí, ktoré dokazujú, že sú okolností opísaných príbehov pravdivé.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:05