profimedia
StoryEditor

Ako dievčatko sa musela vyrovnať s nečakanou smrťou ocka. Dnes by bol Petr Muk na svoju dcérku hrdý

29.10.2021, 01:00
Celebrity
Patril k osobnostiam, aké sa nerodia každý deň. Český spevák Petr Muk si získal fanúšikov nielen kvôli svojmu talentu, ale aj charizme, za ktorou sa však skrývalo príliš mnoho bolesti...

„Pre mňa bola jeho mánia horšia než depresia. Keď bol Petr smutný, tak sa držal doma alebo v práci, ale nikde nelietal, takže som vedela, že si neublíži. To naopak hrozilo pri mánii, pretože zrazu nepoznal hranice. Nevedela som, kde je, nedalo sa s ním dohovoriť a preto som sa bála,“ prezradila Eva krátko po smrti umelca, čím už vtedy apelovala na problematiku nedostatočnej starostlivosti a povedomí o duševnom zdraví v našich končinách. „V depresii si uvedomoval, že oňho mám strach, takže mi zdvíhal telefón, bol pozorný, milý. V mánii som o ňom často nevedela,“ dodala. 

Len krátko po svadbe pôvabná Slovenka oznámila krásnu správu - a to, že pod srdcom nosí bábätko. Umelec sa stal trojnásobným tatkom po tom, čo sa narodila najmladšia Noemi. Zdalo sa, že ožil a že práve dcérka môže byť jeho východiskom z trápenia a depresií, ktoré ho sužovali. ,,Život je stabilizovaný, jar je už tu,'' vyjadril sa v jednom z rozhovorov krátko pred smrťou a jedným dychom dodal, že si čas s najmladšou dcérkou nesmierne užíva. To ešte sám nemohol ani len tušiť, že mu ho veľa nezostáva...

V čase, keď Petr zomrel, mala jeho dcérka Noemi necelé štyri roky. Smrť rodiča spracovávala najmä vďaka silnej mamine, ktorá sa s ňou rozhodla prisťahovať späť na Slovensko. Dnes už má 15 rokov a okrem toho, že sa podobá na slávneho tatka, má v sebe aj hudobnú krv. Venuje sa totiž profesionálnemu tancu, kde preciťuje hudbu tak, ako kedysi jej ocko na pódiu. Ten by bol na ňu nepochybne skutočne hrdý tak, ako na svoje ďalšie dve dcéry.

Pozrite si, ako vyzerá dcéra Petra Muka:

​Ak vás trápia psychické problémy, zlá nálada alebo príliš časté striedanie nálad, kontaktujte pomoc na tomto linku, prípadne sa obráťte na internetovú poradňu ipcko.sk či Ligu za duševné zdravie. Nikdy v tom nie ste sami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 18:17