Toto je váš horoskop na najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Čo si pre vás hviezdy pripravili na najbližšie dni v oblasti vzťahov či financií? Prečítajte si týždenný horoskop

29.01.2024, 10:00
ASTRO

Čo sa bude diať najbližšie dni vo vašom živote? Ak túžite vedieť, aké dni vás čakajú, obráťte sa na astrológiu, ktorá vám prezradí, v akej oblasti budete mať šťastie a v akej vás naopak čakajú problémy. Prečítajte si horoskop na tento týždeň.

Lev

Konečne sa vám najbližšie dni začne dariť v práci, vďaka čomu vyriešite finančné problémy a nezhody s kolegami. Aj v oblasti vzťahoch môžete očakávať zmeny k lepšiemu. Nielenže sa cez víkend po dlhej dobe stretnete s rodinnými príslušníkmi, ale zároveň pochopíte, že si s partnerom nemusíte vo všetkom rozumieť. Ak ste nezadané, najbližšie dni sa venujte samy sebe a nevyhľadávajte mužskú spoločnosť. 

Panna

Na jednej strane by ste sa mali pripraviť na pozitívne zmeny, no na druhej aj na výzvy, ktoré sa pohrajú s vašimi pocitmi, názormi či odhodlaním. Práve z tohto dôvodu budete musieť viac zabrať, aby ste sa v živote mali lepšie. Čo sa týka vzťahov, objaví sa medzi vami a partnerom niekoľko nezhôd, no vďaka silnej láske ich môžete hravo prekonať. 

Váhy

Už dlhú dobu sa snažíte byť na všetko samy, no nemôžete to tak robiť stále. To, že požiadate niekoho o pomoc, nenaznačuje vašu slabosť. Skúste sa preto zdôveriť partnerovi a verte, že vám pomôže, poradí alebo povie odlišný názor. Vďaka tomu sa nielenže budete cítiť pokojnejšie, ale posilníte puto medzi vami. Ak ste nezadané, musíte ešte počkať. Ten pravý sa objaví len vtedy, keď sa zbavíte starých rán. 

Škorpión

Čaká vás naŕočný týždeň, no ak nepoľavíte a vydržíte tento nátlak, môžete sa tešiť na oddychový víkend. Dôležité je, aby ste dokončili všetky odložené povinnosti a zároveň si naplánovali, ako budú vyzerať aj ďalšie týždne. Pozor si však dajte na zdravotný stav, ktorý je ohrozený najmä vďaka stresu. Vo vzťahu sa vyhnite hádkam, ktoré by zbytočne mohli zhoršiť vašu náladu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 23:58