S niektorými ľuďmi sa jednoducho cítite neskutočne dobre.dreamstime
StoryEditor

Tieto štyri znamenia vás budú priťahovať ako magnet. Sú autentické, majú zmysel pre humor a budete sa pri nich cítiť bezpečne

22.07.2023, 08:00
ASTRO

Niektorí ľudia vás k sebe priťahujú ako magnet. Neviete prečo je to tak, neviete čím to je, no ich charizma a kúzlo osobnosti sú jednoducho neprehliadnuteľné. Hviezdy niektorým znameniam zverokruhu jednoducho nadelili šarmu na rozdávanie. Nájdete sa medzi nimi?

Váhy

Váhy nemusia nič. Len byť. Sú príjemnými a najmä autentickými spoločníkmi. Ľudia sa v ich prítomnosti cítia bezpečne. Vedia, že môžu byť sami sebou, pretože presne také sú aj samotné Váhy. Majú zmysel pre spravodlivosť, nemajú radi konflikty a snažia sa o udržanie harmónie vo svojom živote. Práve to je atraktívne aj pre ich okolie.

Strelec

Strelci sú bezprostrední dobrodruhovia. Ak vedľa seba potrebujete človeka, ktorý sa nechá nahovoriť na čokoľvek a ktorý sám vymýšľa jeden program za druhým, potom vás to bude priťahovať práve k tomuto znameniu. Riadia sa heslom: „Tu a teraz“. Neživia v sebe krivdy minulosti a budúcnosť je pre nich príliš vzdialený pojem na to, aby sa ňou zaoberali viac, než je nutné. Sú priateľskí, veselí a spoločenskí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 17:13