Ako sa najlepšie zbavíte stresu?dreamstime
StoryEditor

Viete čo vás ako znamenie najlepšie zbaví stresu? Rakovi pomôže čas s rodinou a ako ste na tom vy?

15.05.2023, 14:00
ASTRO

Stres je súčasťou vašich životov. Každý z vás ho vníma inak, každého stresuje niečo úplne iné. No ako sa so stresom popasovať? Vypnúť hlavu a dopriať si relax môžete rôznymi spôsobmi. Aj v tomto prípade však platí, že to čo pomôže vám, ďalším nemusí. Kým Býkovi stačí filmový večer, Škorpión dokáže vypnúť až pri poriadnom adrenalínovom zážitku.

Škorpión

Škorpióni sú dobrodruhovia. Nič ich hlavu nezresetuje tak ako adrenalín. Sú fanúšikmi extrémnych športov a zážitkov ktoré im zdvihnú adrenalín. To, z čoho by ostatní mali stres, toto znamenie vyhľadáva na to, aby sa ho zbavilo.

image

Niektoré znamenia potrebujú poriadnu dávku adrenalínu.

dreamstime

Strelec

Aj Strelci najlepšie relaxujú pri cestovaní. Poznávanie cudzích miest ich nie len uspokojuje, ale dodáva im aj pocit pokoja. Rovnako ako Levy, aj oni dokážu svoju hlavu na sto percent vypnúť. Nepotrebujú však veľa, úplne im stačí výlet len pár kilometrov od ich domova.

Kozorožec

Wellness, piknik, či dobrá masáž. Takto si Kozorožci predstavujú dokonalý relax ktorý ich odnesie ďaleko za hranicu bežnej rutiny ktorá je častokrát sprevádzaná stresom. Ak sa k nemu navyše pridajú ľudia ktorých má rád, už o pár hodín sa cíti ako znovuzrodený.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 19:47