Ako sa najlepšie zbavíte stresu?dreamstime
StoryEditor

Viete čo vás ako znamenie najlepšie zbaví stresu? Rakovi pomôže čas s rodinou a ako ste na tom vy?

15.05.2023, 14:00
ASTRO

Stres je súčasťou vašich životov. Každý z vás ho vníma inak, každého stresuje niečo úplne iné. No ako sa so stresom popasovať? Vypnúť hlavu a dopriať si relax môžete rôznymi spôsobmi. Aj v tomto prípade však platí, že to čo pomôže vám, ďalším nemusí. Kým Býkovi stačí filmový večer, Škorpión dokáže vypnúť až pri poriadnom adrenalínovom zážitku.

Baran

Baran sa so stresom vyrovnáva po svojom. Pokojne zájde na skupinové cvičenie kde dá okrem potu zo seba von aj všetok hnev či stres. Rovnako tak mu pomôže intenzívny beh či dynamické cvičenie osamote.

Blíženec

Blíženci sa len tak nenechajú vyhodiť z miery, no ak sa tak už stane, najlepší spôsob ako sa zbaviť stresu či pochmúrnych myšlienok je pre nich dôverný rozhovor. Analyzovanie celej situácie, dôkladné prebratie danej témy spredu aj zozadu ich dokáže upokojiť.

Rak

Rak sa najlepšie zbaví stresu v kruhu svojich najbližších. Rodina je pre neho pilierom na ktorý sa môže spoľahnúť a práve preto sa aj v ťažkých chvíľach najradšej ocitne v spoločnosti svojich najbližších.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 10:26