Blíži sa čarovný spln.dreamstime
StoryEditor

Pozrite sa čo znamená spln v marci pre znamenia Panna a Ryba. Kedy bude ďalší?

30.03.2023, 11:00
ASTRO

Pripravený alebo nie, prichádza zmena.

Skúšajte všetko nové

V konečnom dôsledku vás vesmír tlačí, aby ste vyskúšali niečo nové – a zároveň sa ubezpečili, že nestratíte to, čo je pre vás dôležité. Napríklad, ak si nie ste istí, či chcete vidieť iných ľudí alebo zostať vo vašom vzťahu, venujte nejaký čas tomu, aby ste sa zamysleli.

Pokiaľ ide o kariéru, premýšľajte o svojich osobných hodnotách a o tom, kam sa chcete v živote dostať. Pomôže vám k tomu nová práca, ktorú ste hľadali.

Teraz, keď príde na miešanie zábavných vecí, ako je rutina cvičenia alebo objednávka kávy, choďte do toho. Nemáte čo stratiť – a veľa môžete získať.

Spln mesiaca ovplyvní všetky znamenia zverokruhu, ale Panna a Ryby to pocítia najviac

Ako ovplyvní "červí" mesiac v splne v Panne vašu budúcnosť? Prinajmenšom červí mesiac v splne v Panne zmení váš mozog. Či podľa toho skutočne budete konať, je v konečnom dôsledku na vás. Ale premýšľať o tom, kde sa veci nachádzajú a čo môžu byť, je dôležitým krokom k tomu, aby ste sa uistili, že žijete svoj najlepší život, či už vo vzťahoch, kariére alebo iných oblastiach.

Spln vás tiež prinúti sústrediť sa na to, čo je pre vás dôležité. A keď na to prídete, pomôže vám to zaistiť, že budete pokračovať v tom, čo môžete, aby ste tieto veci ochránili vo svojom živote, teraz aj v budúcnosti.

Kedy je ďalší spln?

Najbližší spln bude 6. apríla 2023 v znamení Váh. Počas tohto splnu budete cítiť vážne nutkanie mať vo svojom živote rovnováhu a harmóniu.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 11:11