Škorpión je premenlivé znamenie spojené s vášňou a silou.
StoryEditor

Škorpión a Strelec: Sú kompatibilní v láske a priateľstve?

12.01.2023, 14:10
ASTRO

Tento vzťah je vzťahom individualizmu. Tieto znamenia túžia po čase strávenom osamote, ale aj spolu.

Láska na prvý pohľad

Škorpióni sú znamením, ktoré sa najviac spája so sexom. Škorpióni sú prirodzene zvodní a tajomní a využívajú sex a fyzickú intimitu ako spôsob nadväzovania hlbších a dôvernejších vzťahov s ľuďmi, ktorých obdivujú. To je len jeden z dôvodov, prečo je partner Škorpión veľkou výzvou pre odvážnych a dobrodružných Strelcov, ktorí sa neboja ísť za tým, čo chcú.

 

Pretože obe tieto znamenia môžu byť z rôznych dôvodov mimoriadne vášnivé a intenzívne, romantický vzťah medzi nimi môže byť veľmi úspešný. Konverzácia pri večeri nebude vo vzťahu Škorpión – Strelec nikdy nudná a tento druh intelektuálnej stimulácie je len jedným z dôvodov, prečo sú tieto dve znamenia často kompatibilné.

Partneri Škorpión a Strelec tiež dobre spolupracujú, pretože ani jeden sa nebojí byť sám. Obom sa darí ako jednotlivcom, aj keď z rôznych dôvodov. Strelec rád uteká na ďalší prieskum, pozná, ako funguje svet a mnoho rôznych ľudí v ňom. Na porovnanie, Škorpión sa rád dozvie o človeku všetko, čo sa dá, predtým, než sa posunie ďalej. Sú naladení na jednotlivé emócie a radi im porozumejú skôr, ako urobia ďalší krok. Z tohto dôvodu je vzťah medzi týmito dvoma znameniami vzťah individualizmu, kde obe znamenia túžia po čase strávenom osamote a po čase strávenom spolu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
31. august 2024 16:49