Každé dieťa je iné a jeho charakter ovplyvňujú aj astro-konštelácie.Pexels
StoryEditor

Detský horoskop: U Levíčat korigujte ego, Býkov poháňajte vpred a malé Ryby povzbudzujte

07.08.2022, 09:00
ASTRO

Každé dieťa je iné a jeho charakter, temperament, správanie i vlohy ovplyvňuje rodina a výchova, ale aj astro-konštelácie – teda znamenie, v ktorom sa narodilo. Zistite teraz, aké dary by ste mali zveľaďovať vo svojich ratolestiach, aby boli spokojné, šťastné a úspešné.

Malé Váhy

Váham vládne Venuša, planéta krásy a estetiky. Posilňuje v nich kreatívne vlohy či kvality. Veľa sa s nimi rozprávajte o vzťahoch – aby v dospelosti vedeli, ako majú citovo žiť.

Ideálna aktivita: arteterapia

Malí Škorpióni

Pripravte sa na to, že „plutovské“ ratolesti sú iné než rovesníci. Akceptujte ich svojskú povahu. Zveľaďujte v nich duchovné kvality. A načúvajte im – vedia dobre poradiť, hoci i v útlom veku.

Ideálna aktivita: písanie vlastnej poézie alebo prózy

Malí Strelci

S „ohniváčikmi“ veľa cestujte – daná aktivita z nich vypudí deštruktívny oheň v podobe hnevlivosti a častej jedovatosti. Vhodný je i šport.

Ideálna aktivita: školské výmenné pobyty

Malí Kozorožci

U zemských bytostí je žiaduce, aby mali presne rozvrhnutý deň. Chaos im škodí – a keď žijú v neporiadku (vnútornom či vonkajškovom), dosahujú i zlé výsledky v škole.

Ideálna aktivita: práca s počítačom či programovanie

Malí Vodnári

Prijmite fakt, že vodnárske bytosti sú svojské a nenapodobiteľné. A tiež rebelantské – brojace proti všetkému, čo je dogmatické. Viesť ich môžete napríklad k informatike.

Ideálna aktivita: astronomický krúžok

Malé Ryby

U Rýb povzbudzujte sebaúctu a sebahodnotu. A naučte ich väčšmi fungovať pre reálny svet – aby netápali. V puberte dbajte na to, aby sa neobklopovali nevhodnými ľuďmi, prípadne aby nepaktovali s návykovými látkami.

Ideálna aktivita: šport spojený so živlom vody, napríklad plávanie

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:55