instagram/ slanchita
StoryEditor

Známu influencerku ľudia kritizujú za celulitídu. Krásna Slovenka však odkazuje, že za svoje telo sa netreba hanbiť

04.03.2021, 16:00
Krása a móda
Modelka Lucia Slaninková, na sociálnych sieťach známa pod prezývkou Slanchita, sa stretáva s kritikou na svoju postavu.. a to aj napriek tomu, že patrí medzi štíhle ženy.

Krásna Slovenka si veľmi dobre uvedomuje, že na to, aby sa znížilo mladým dievčatám sebavedomie, už nie je nutnosťou len priamo kritizovať. Na ich sebadôvere sa často popisujú aj sociálne siete a to, ako sa na nich ľudia správajú. Ako sa má cítiť priemerná žena či tínedžerka, keď sú kritizované modelky, ktoré vyzerajú ako vystrihnuté z katalógu?

,,Ľudia sú asi unudení. Neviem, či je to len môj pocit alebo je to tak skutočne - no vnímam, že vo svete sa už tieto veci riešia inak. Plus size modelky sú samozrejmosťou a dosahujú celosvetové úspechy. Victoria's Secret prezentuje vo svojich kampaniach ženu, ktorá ma strie...tu sa stále rieši, či je žena príliš chudá, pri sebe, či má celulitídu, strie... mám pocit, že svet už dospel, len my akosi nie,'' zdôverila sa nám influencerka a my sa s ňou v tomto názore úplne stotožňujeme. Ukazovať nedostatky nie je niečo, za čo by sme sa mali hanbiť. Aj keď to zo začiatku bude zrejme o čosi ťažšie a budete mať pocit, že každý hľadí na tie vaše ''chyby'', pravdou je, že tak robí len človek, ktorý nemá dostatočnú sebadôveru. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Slaninkova (@slanchita)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 09:52