Marylin Monroepinterest.com
StoryEditor

Aj božská Marilyn Monroe mala pneumatiku

21.03.2019, 13:41
Krása a móda
Bola považovaná za dokonalú ženu! Ale aj krásna Marilyn Monroe (†36) mala drobné chybičky krásy. Napríklad jej bruško nebolo vždy dokonale ploché.

Keď si fotograf Anton Fury pred pár rokmi kupoval v garážovom výpredaji obálku plnú starých negatívov, chlapík, ktorý mu ich predával, skonštatoval, že sú na nich len nejaké pipky v bikinách. Preto za ne nechcel viac ako dva doláre.

Dnes si môže trhať vlasy! Keď totiž Fury fotografie vyvolal, zistil, že narazil na zlatú žilu – konkrétne na 33 nikdy nezverejnených fotografií božskej Marilyn Monroe. Podľa všetkého vznikli začiatkom 50. rokov, teda dávno predtým, ako najfotografovanejšia žena sveta urobila kariéru na striebornom plátne.

Ale už vtedy bola mimoriadne krásna! A nehanbila sa ani za svoje krivky.  „Úprimne povedané, nikdy som vlastnú postavu nepovažovala za nič výnimočné. Mojím jediným záujmom bolo, aby som mala ­dosť jedla, a s cvičením som sa nikdy neobťažovala,“ prezradila v tom čase Marilyn.

No keď sa jej podarilo preraziť v Hollywoode, aj ona podľahla mánii chudnutia. Začala raňajkovať horúce mlieko, do ktorého si rozbila dve surové vajíčka, obed vynechala a na večeru si vždy dala kúsok mäsa a k tomu štyri-päť kusov surovej mrkvy. A, samozrejme, do svojho denného režimu zaradila aj cvičenie. Ale zjavne sa jej to vyplatilo!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:36