twitter.com/dailymirror
StoryEditor

Hrôzostrašné vzťahy zo strany rodiny Meghan Markle: TOTO povedal o nej vlastný otec?

21.08.2021, 15:00
Kráľovská rodina
Čo sa deje v rodine Meghan Markle a prečo nekomunikuje s vlastným otcom?

Manželka Princa Harryho, Meghan Markle, má nie len hrôzostrašné vzťahy v kráľovskej rodine, ale aj v tej svojej. Iba pred pár mesiacmi sa rozhodli na dobro odísť zo sveta britskej monarchie a žiť si svoj vlastný život. Čo sa ale deje už dlhé roky v jej rodine? Prečo sa nerozpráva s vlastným otcom?

V posledných mesiacoch sa v britskej kráľovskej rodine dialo doslova peklo. Princ Harry a Meghan Markle si pohnevali celú kráľovskú rodinu svojimi vyjadreniami o údajnom rasizme a rozhodli sa opustiť kráľovskú rodinu navždy. Nedávno sa prihlásil ďalší člen rodiny, ktorý sa rozhodol porozprávať ich momentálnu situáciu v rodine. 

Podľa magazínu Page Six sa prihlásil veľmi blízky priateľ rodiny Markle, ktorý sa rozhodol vypovedať o ich súčasnom rodinnom stave. Údajne Meghan povedala, že je lepšia a odkedy je s Princom Harrym, patrí do vyššej spoločnosti a preto nevidí dôvod, prečo by sa mala rozprávať s nižšou spoločnosťou a teda jej rodinou. So svojim otcom, Thomasom Markle, má Meghan veľmi zlé vzťahy. Odkedy sa zoznámila s Harrym, takmer úplne prestala komunikovať s otcom. Pred ich svadbou dokonca zinscenoval Thomas trápne divadlo, keď sa dohodol s paparazzi, aby ho odfotili, ako sa chystá na ich svadbu, na ktorú nebol pozvaný. Meghan to v rozhovore nazvala “škandálom a zradou”.

Správanie svojho otca zhodnotila Meghan slovami: “Keď sa pozriem na Archieho, myslím na to dieťa a nedokážem si predstaviť, že by som mu vedome bola schopná spôsobiť takú bolesť”. Thomas Markle povedal o svojej dcére, že už nie je jeho dcérou. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:42