profimedia
StoryEditor

Považujú ju za najkrajšiu kráľovnú sveta. Povedali by ste, že má už po po 50tke?

28.07.2021, 14:35
Kráľovská rodina
Reč je o kráľovnej Ranii z Jordánska, ktorá je mimoriadne obľúbená nielen vo svojej krajine, ale aj vo svete.

Rania Al-Yassin sa narodila do bohatšej rodiny v Kuvajte. Práve finančná situácia jej rodičov jej dovolila študovať na súkromných univerzitách, vďaka ktorým mala príležitosť rozvíjať svoj potenciál v známych korporátnych firmách. Na jednom z večierkov sa zoznámila s vtedy ešte jordánskym princom Abdullahom. Dvojica si okamžite padla do oka a Rania ako 23-ročná povedala svoje áno dnes už kráľovi.

Na rozdiel od britskej kráľovskej rodiny, kde spolutitul kráľ či kráľovná neexistuje, to v Jordánskej monarchii  funguje trochu inak. Po tom, čo sa Abdullah stal kráľom, získala titul aj jeho manželka. Kráľovná Rania nemá taktiež žiadne obmedzenia týkajúce sa sociálnych sietí, a tak je aktívna napríklad aj na Facebooku a Twitteri. Práve tam svojich fanúšikov zásobuje svojimi fotkami, na ktorých vyzerá naozaj viac než skvelo. 

Aby to však všetko nebolo len o povrchnej kráse, nepochybne treba spomenúť, že Rania sa venuje filantropii. Po tom, čo sa stala súčasťou kráľovskej rodiny svoj čas venuje rôznym charitatívnym projektom a organizáciám. Okrem toho sa usiluje zlepšovať toleranciu vo svojej krajine... a k tomu všetkému je ešte matkou štyroch detí. 

Pozrite sa, ako vyzerá kráľovná Rania: 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 09:44