instagram.com/britishvogue
StoryEditor

Vyvolala kontroverziu. Mladá speváčka ukázala, že sa za svoje krivky nemusíme hanbiť

13.05.2021, 19:00
Celebrity
Billie Eilish je považovaná ze klenot medzi speváckymi talentmi. Posledné dni sa rieši jej titulka pre Vogue, ktorou vyvolala silnú kontroverziu medzi ľuďmi, pretože sa ukázala v úplne inom svetle, v akom sme ju doteraz poznali.

Billie prešla posledné mesiace veľkou zmenou. Z jej ikonických čierno- zelených vlasov prešla na blond a vydala novú pieseň s názvom Your Power, ktorá je pre ňu najemotívnejšia spomedzi všetkých za celú svoju kariéru. “Toto je jedna z mojich najobľúbenejších piesní, ktoré som kedy napísala. Cítim sa veľmi zraniteľná, pretože mi zasahuje hlboko do srdca” napísala pod príspevok na svojom instagramovom profile. Pieseň je o udalostiach v jej živote, ktoré sama zažila. “Dúfam, že to dokáže ľudí inšpirovať” pokračovala.

Your Power patrí do jej najnovšieho albumu, ktorý bude vydávať 30.júla. 

V rozhovore pre Vogue prehovorila o tom, ako celá titulka vznikla. Outfit bol jej nápad, korzet si zvolila ona, pretože nie je spokojná s jej bruchom. “Je to o tom, v čom sa cítite dobre. Pokiaľ chcete nejakú plastiku, choďte do toho. Ak si chcete obliecť šaty, o ktorých si niekto myslí, že na vás nevyzerajú dobre, oblečte si ich aj tak. Ak sa v nich cítite dobre, aj dobre vyzeráte. Názory ostatných vás nemusia zaujímať” povedala. 

Samozrejme, že fotografie vyvolali cirkus. Dokonca sa jej príspevky stali najrýchlejšie olajkovanými v histórii instagramu- za menej ako šesť minút bolo na príspevku s titulkou viac ako milión lajkov. 

V posledných príspevkoch už niečo málo prezrádza o svojom prichádzajúcom albume. Album s názvom Happier Than Ever popísala ako “najobľúbenejšia vec, akú som kedy vytvorila”. A my sa nevieme dočkať! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:59