profimedia
StoryEditor

Paniku vystriedal smútok a šok. Adela Vinczeová otvorene o potrate svojho bábätka

29.04.2021, 14:30
Celebrity
Patrí medzi naše najobľúbenejšie moderátorky a otvorene rozpráva o témach, ktoré by mali ostať tabu. Aj taká je Adela Vinczeová - jedna z najinšpiratívnejších Sloveniek.

Už od momentu, kedy sa Adela dnes už Vinczeová objavovala po boku tanečníka Petra Modrovského, médiá konšpirovali o tom, kedy bude mať dvojica spoločného potomka. Neustále titulky, ako aj nátlak spoločnosti pripomínali jednej z najlepších moderátoriek na Slovensku, že jej tikajú biologické hodiny - a to bez toho, aby sa Adela sama k tejto téme vyjadrovala. 

Dnes, keď má po svojom boku manžela Viktora, sa táto téma otvára opäť. Prvýkrát sa táto téma objavovala v bulvárnych médiách už pár dní po svadbe. Všetci boli zvedaví na to, kedy sa dvojica dočká bábätka a akými budú rodičia. Nevhodné otázky tak opäť zasahovali do súkromia dvojice zo všetkých strán, až kým sa im nerozhodol dať stopku práve Viktor. Ten na svojom instagramovom profile oficiálne oznámil, že problém je v ňom - konkrétne v tom, že má pomalé spermie. Napriek tomu však otázka tehotenstva neutícha a Adela sa musela vysporiadať s tým, že ľudí v jej okolí zaujíma čoraz viac... a to napriek tomu, že s ňou nie sú v žiadnom príbuzenskom vzťahu. 

,,Mám to už v sebe upratané, aj keď nevylučujem, že ma nejaké skúšobné životné situácie ešte môžu presvedčiť o opaku. Čoraz viac celú situáciu odovzdávam prirodzenému dianiu,'' prezradila pre Evitu s tým, že na začiatku však takýto postoj nemala. V čase, keď randila so známym tanečníkom, sa na veci pozerala inak. 

,,Najprv som to vôbec neriešila. Môj gynekológ mi povedal, že už je najvyšší čas na deti. Je zvláštne, že som začala riešiť deti až vtedy, keď mi to povedal lekár. Dieťaťom vo svojom živote som sa teda začala zaoberať nie z úprimnej túžby, ale z paniky. Prečo? Lebo by sa malo. Vtedy som aj pomerne rýchlo otehotnela, no aj rýchlo potratila,'' priznala moderátorka ďalej. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:28