profimedia
StoryEditor

Krásna dcérka Toma Cruisa oslávila 15 rokov. Jej otec ju však nechce už nikdy vidieť

24.04.2021, 14:45
Celebrity
Tom Cruise síce patrí k populárnym hercom, no nad jeho životnými presvedčeniami krútia hlavou aj jeho najbližší. Medzi nimi aj dcérka Suri, ktorá na svojho otca musí zabudnúť...

Už od prvého momentu, ako sa Tom Cruise objavil na televíznych obrazovkách, žal úspechy. Nielenže kritici hodnotili pozitívne jeho herecké výkony, zároveň sa stal sexsymbolom, po ktorom túžila väčšina žien. Krásny úsmev, ale aj charizma, si získali fanúšičky po celom svete. Vtedy ešte nikto nemal ani len predstavu o tom, aký komplikovaný život s hercom vôbec môže byť. 

Po Mimi Rogers a Nicole Kidman sa dal Tom dokopy s ďalšou herečkou, Katie Holmes. Aj keď ich vzťah vyzeral skutočne ukážkovo, po niekoľkých rokoch sa rozpadol. Už vtedy sa špekulovalo o tom, že ta to môže hercovo duchovné nastavenie - konkrétne to, že bol zanietením scientológom. Cirkev, ktorú uznáva, totiž určovala prísne pravidlá aj v jeho vzťahu, ktoré Katie odmietala naďalej tolerovať. O to viac preto, že sa týkali aj ich malej dcérky Suri. 

Šesť rokov manželstva tak Katie stačilo a dvojica sa v roku 2012 rozviedla. Tom sa v tom čase ešte stretával so svojou dcérkou Suri, ktorá mala šesť rokov. Už o rok na to s ňou však prerušil akýkoľvek kontakt. Nepáčilo sa mu, že Katie nesúhlasí s tým, aby sa Suri pridala k scientológom. ,,Keď sa to dozvedel, vybuchol od zlosti,'' prezradil zdroj z okolia dvojice a dodal, že Tomov hnev trvá do dnešného dňa. So svojou dcérou nie je v kontakte, nakoľko mu to ani samotná sekta nepovoľuje.

Katie Holmes tak k dnešnému dňu vychováva svoju dcérku najmä sama. Zdá sa však, že Suri rastie do krásy a je obklopená ľuďmi, ktorí ju milujú. Len pred pár dňami oslávila svoje 15-te narodeniny so svojimi kamarátkami, ktoré ju obdarovali milou kytičkou. Na rozdiel od iných tínedžeriek nepotrebovala bujarú oslavu, ale jednoducho si zašla na zmrzlinu a koláčik. Herečka sa jej totiž snaží vštiepiť skutočné hodnoty a nechať ju formovať sa v človeka, akého chce Suri sama vyrásť. Bez scientológov a bez otca, ktorý jej udáva obmedzujúce pravidlá. Dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes oslávila 15 rokov Dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes oslávila 15 rokov profimedia

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:41