profimedia
StoryEditor

Čo to so sebou porobila? Demi Moore vyzerá po plastických operáciách ako úplne nový človek

22.04.2021, 15:30
Celebrity
Jedna z najznámejších herečiek nedávno šokovala svojím vzhľadom.

Herečka Demi Moore patrí k najobľúbenejším herečkám Hollywoodu. So svojou kariérou začala pomerne skoro - a to napriek neľahkému detstvu, ktorým si prešla. Svojho biologického otca totiž vlastne nikdy nepoznala, nakoľko bola vychovávaná maminým ďalším partnerom. Ten sa však počas herečkinho dospievania obesil. Niekoľkokrát sa pokúsila o samovraždu aj jej mama, ktorá bola notorická alkoholička. 

Najhoršia rana však bola Demi udelená už o niečo skôr. Len čo sa dnes už hviezda začala vyvíjať, jej mama sa rozhodla situáciu využiť. Svoju dcéru tak vodila do barov, väčšinou vyzývavo oblečenú a dohadzovala jej bohatších mužov. 

Herečka mala 15 rokov, keď prišla domov, kde ju už čakal starší muž. Síce ho poznala z videnia z baru, no nikdy z pohlavným stykom nesúhlasila. ,,Po sexe sa jej opýtal ako sa cíti, keď ju jej vlastná mama predáva ako prostitútku,''  prezradila novinárka, ktorá písala knihu o Demi už v minulosti. Za celé znásilnenie mala matka zinkasovať trápnych 500 dolárov. 

Rovno do Hollywoodu

Na dráhu herečky sa napriek nepriaznivému osudu podarilo Demi naskočiť už v 18-tich rokoch. V čase, keď natáčala ikonický film Duch spolu s hercom Patrickom Swayzem, mala len 21. Už vtedy zožala obrovský úspech a každému bolo jasné, že o pôvabnej, vtedy krátkovlasej brunete, bude ešte poriadne počuť. A aj bolo. Demi získala hneď niekoľko dôležitých úloh a aj po rokoch sa zdá, že jej sláva neupadá. Dnes má neuveriteľných 58 rokov a dokazuje, že ani zďaleka nepatrí do starého železa. Posledné fotografie jej tváre však poukazujú aj na to, že to zrejme s estetickými zákrokmi preháňa...

Článok a fotky pokračujú na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 09:02