Katka Kincelová
StoryEditor

Do dnešného dňa máva nočné mory. Vera Wisterová otvore o únose svojich synčekov

14.04.2021, 00:01
Celebrity
Jedna z najznámejších slovenských moderátoriek si prešla obrovským peklom. Napriek tomu, že jej prípad dopadol šťastne, bolesti sa zrejme nikdy nezbaví...

Vera Wisterová si ešte donedávna prechádzala peklom. V októbri 2019 jej totiž jej bývalý partner Jeremy Hulsh uniesol ich spoločných synčekov Harlowa a Thea. Stalo sa tak počas nariadeného súdneho styku a to dokonca aj napriek tomu, že stretnutie prebiehalo v nákupnom centre. Už od prvého momentu, kedy sa známa moderátorka nedokázala spojiť so svojimi deťmi a Jeremym, cítila obrovský strach a úzkosť. Už od začiatku sa bála toho najhoršieho.

Napriek tomu okamžite únos nahlásila na polícii. ,,Od môjho bývalého však prišiel mail, že sú vo Vysokých Tatrách, polícia teda pracovala s informáciou, že sú na Slovensku,'' prezradila v exkluzívnom rozhovore pre Evitu ryšavá moderátorka. O pár hodín na to však pochopila, že je to klamlivá informácia, nakoľko sa mu v mobile ozývala zahraničná odkazová služba. 

Ako sa neskôr ukázalo, Jeremy uniesol deti do Spojených štátov, kde sa dožadoval nového procesu. Mohol tak urobiť najmä kvôli tomu, že vlastnil ich izraelské pasy. Podľa jeho slov, ktoré neskôr adresoval prostredníctvom sociálnych sietí verejnosti, chcel, aby deti, ktoré sú taktiež židovského vierovyznania, vyrastali v Izraeli. Argumentoval aj tým, že sa obáva o ich bezpečie - nakoľko je na Slovensku vysoká koncentrácia neonacistov.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:38