archív SND
StoryEditor

Nikdy na ňu nezabudneme. Slovenská herečka si poctila svoju zosnulú kamarátku Moniku Potokárovú

26.11.2020, 10:00
Celebrity
Herečka, ktorá sa len prednedávnom stala maminou, si zaspomínala na svoju veľmi dobrú kamarátku.

Talentovaná herečka Činohry SND Monika Potokárová odišla z tohto sveta približne pred rokom. Jej smrť zarmútila a šokovala nielen jej blízkych, ale aj okolie, ktoré ľudí začalo viac vyzývať k tomu, aby dávali väčší dôraz na psychické zdravie. 

Na herečku si zaspomínala aj jej dobrá priateľka Anička Jakab Rákovská. ,,Dívam sa do tváre mojej dcéry. Najväčšie šťastie, ktoré ma vytiahlo z obrovského smútku a tmy,'' začala vyznanie, ktoré zverejnila na sociálnej sieti k fotke, na ktorej bola s Monikou. ,,Chcela si mi s deckami raz pomôcť :) teraz myslím na tvoju rodinu..a každý deň na teba. Šialene tu chýbaš, zmieriť sa s tým nedá. A my, čo sme mohli s tebou chvíľu žiť, tvoriť byť...by sme o tebe mohli písať traktáty. Prudko návyková extrémne talentovaná a naozajstná. Nikto mi snáď nebol bližší...prešli sme si spolu príliš mnoho, príliš dôležitého.. zlé aj dobré... čo všetko, si nechám pre seba,'' napísala ďalej.

,,Niečo podobné si určite hovorí veľa tvojich priateľov. Spájaš nás už definitívne a hovoriť o tebe je snáď naším jediným liekom. Sny ostávajú visieť vo vzduchu.. Už sa nestretneme...nezaspievame, nezahráme si...ale inšpirovaní tebou, "Treba žiť!" Ja viem som patetická,už by si ma sprdla. Končím tvojou Lehenovou- vysmievala som sa,vysmievam sa a budem sa vysmievať... Stále s tebou v duši,'' dodala Anička a my máme len potrebu povedať, že má pravdu - Monika tu naozaj veľmi chýba...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:16