Wikimedia
StoryEditor

Najnovšia správa z kráľovského dvora: Princ Harry opúšťa Meghan a vracia sa do Británie

10.10.2020, 21:35
Celebrity
Kráľovská rodina pre Harryho pripravila už dom, v ktorom mal kedysi s Meghan bývať.

Z britského kráľovského dvora unikli informácie o tom, že sa princ Harry vracia do rodnej Británie. ,,Služobníctvo vo Windsore dostalo pokyn, aby sa pripravilo na možnosť, že sa Harry vráti,'' uvádza pre zahraničné médium The Sun zdroj z blízkeho okolia váženej rodiny. Presný dátum, kedy sa dostaví, však zatiaľ nie je známy. 

Isté však už teraz je, že Harry sa nemieni vrátiť so svojou manželkou, bývalou vojvodkyňou Meghan Markle. Tá spolu s ich synčekom Archiem, ktorý len prednedávnom oslávil svoj prvý rok, ostane v Spojených štátoch. Služobníctvo o nej, odkedy sa rozhodla vrátiť späť k svojmu remeslu herečky, nepočulo ani raz. Možno tak len konštatovať, či je na ňu kráľovná Alžbeta nahnevaná, alebo je pre ňu táto téma stále citlivá a nechce o nej hovoriť. 

Alžbeta si však podľa spomínaného zdroja chce vážne pohovoriť so svojim vnukom. Nepáči sa jej totiž, ako sa po boku americkej herečky mení. ,,Je tam veľa problémov, ktoré s ním musí prebrať - nielen jeho politické prejavy, ale aj situáciu s vízami a podobne,'' prezrádza ďalej zdroj. Kráľovskej rodine sa nepáči, že Harry vyzýva občanov, aby volili a otvorene podporuje rôznych politikov. Kensingtonský palác chce totiž zostať apolitickým, a tak naň Harry nepochybne vrhá zlé svetlo...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:10