shutterstock
StoryEditor

Krásu zdedila po mame. Pozrite sa, ako vyzerá dcéra herečky Catherine Zeta-Jones

17.08.2020, 06:00
Celebrity
Carys oslávila len pred pár dňami 17 rokov, no už teraz možnos povedať, že z nej vyrástla krásna žena.

Jeden z najobľúbenejších a najkrajších párov šoubiznisu - Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas, sa môžu pýšiť nádhernou dcérou Carys, ktorá im rozhodne robí radosť. Okrem toho, že sa v prvom rade dbá na svoje vzdelanie, správa sa ako skutočná mladá dáma. Ako vo viacerých rozhovoroch spomenula Catherine, je to práve kvôli dôvodu, že na deti boli o čosi prísnejší. 

Napriek výchove, ktorú určite nemožno označiť za voľnú, mladá Carys k svojím rodičom vzhliada. V jednom zo svojich rozhovorov však prezradila, že byť dieťaťom slávnych rodičov nie je rozhodne ľahké. ,,Keď som bola mladšia, nepáčilo sa mi, že sa meno Douglas spája so mnou ako keby som ho mala napísané na čele,'' priznala Carys s tým, že sa jej jednoducho nepáčilo byť súčasťou akejsi hollywoodskej dynastie. Okrem toho musela čeliť šikane a posmeškom kvôli vekovému rozdielu jej rodičov. 

,,Najviac ma hnevá, že si ľudia myslia, že sa na tomto mene len veziem a všetky dvere sa mi otvárajú samy, lebo som zo slávnej rodiny,'' uviedla mladá kráska a dodala, že je to presne naopak. ,,Cítim, že ľudom musím neustále dokazovať svoju hodnotu, aby zistili, že nie som len dcéra svojich rodičov,'' dodáva Carys.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

happy birthday to my favorite people. thank you for being my biggest inspirations. i love you more than you know.

Príspevok, ktorý zdieľa CZD (@carys.douglas),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?✨

Príspevok, ktorý zdieľa CZD (@carys.douglas),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:54