shutterstock.com
StoryEditor

Vieme, čo robia William a Kate pre to, aby to medzi nimi stále fungovalo

23.06.2020, 12:00
Celebrity
Už deväť rokov sú manželia. A vyzerá to tak, že naozaj šťastní… Predtým spolu randili osem rokov, čiže niečo o tom, ako spolu vydržať, asi vedia :).

Stále sa ľúbime
Prvým pravidlom je samotná láska. Po rokoch už však nejde o lásku v podobe výbuchu vášní a šialenej zamilovanosti, ale o akési uvedomenie si, že ten druhý je našou súčasťou a že to nechceme zmeniť aj napriek jeho chybám (pretože človek nie je tvor dokonalý). „Niekedy mám pocit, že ho milujem ako na začiatku, a inokedy mám chuť rozniesť ho v zuboch. No nevymenila by som ho aj tak za nič na svete,“ priznala sa s úsmevom na tvári Kate svojej najlepšej kamarátke s tým, čo cíti k Williamovi.

Dôverujeme si
Ak si s partnerom neveríte, ak na seba žiarlite a za každou jeho myšlienkou či ťukaním do mobilu vidíte nejaký chystaný „podvod“, nie ste na dobrej ceste. „Teší ma, že o Kate sa pokúšajú aj iní muži. Veď je to kočka, nečudujem sa im,“ povedal na margo manželkiných „nápadníkov“ William, ktorý svojej Kate absolútne dôveruje. „Pustil by ju pokojne aj na noc osamote s najkrajším fešákom sveta. Absolútne jej verí, že by ho nepodviedla,“ prezradil jeden ich nemenovaný služobník.

Doprajeme si dotyky
Aspoň bozk na dobrú noc, alebo aspoň objatie… Nemusíte si po rokoch dávať s manželom denne „jazýčkové“, ale prejavovať si aspoň letmo nežnosť a náklonnosť je nutnosť, ak si chcete medzi sebou zachovať akési „milenecké“ puto. „Neviem si predstaviť deň bez Williamovho objatia a bozkov,“ vyjadrila sa pre médiá Kate.

Udržiavame čistotu
Mať rovnaký pohľad na chod domácnosti a hlavne na čistotu v nej je veľmi, veľmi dôležité. Množstvo párov síce funguje roky, aj keď žena upratuje a muž robí „bordel“, ale nie je to dobré. Ženu to frustruje a verte, že jej myšlienky o skončení so všetkým, a hlavne s manželom, sa tak iba stupňujú. A potom sa môže objaviť niekto, kto jej uprace nielen byt, ale aj srdce… „Mám to šťastie, že William je veľmi čistotný. U neho má všetko svoje miesto,“ teší sa Kate.

Rešpektujeme názor druhého
Nemusíte mať s vaším partnerom zhodné názory vo všetkom. Dôležité však je zhodnúť sa v témach: financie a deti! Nemôže jeden iba míňať a druhý iba zarábať a nemôže jeden deťom niečo zakázať a druhý im to aj napriek tomu dovolí. Nie, nie, nie! Toto by časom viedlo ku katastrofe a zrejme k rozvodu. „V oblasti investícií sa rozhodujeme zásadne spolu. Ak si však chcem kúpiť niečo pekné na seba, na to sa, samozrejme, nepýtam. A čo sa detí týka, máme zásadu, že keď jeden z nás povie ,nie‘, platí to ,nie‘!“ priznala Kate.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:15