shutterstock.com
StoryEditor

Chcela život v súkromí, no vybrala si dom v celebritnom susedstve. Meghan sa luxusu nevzdáva

14.05.2020, 16:00
Celebrity
Aj keď si dnes už bývalá vojvodkyňa na mediálny záujem sťažovala, ochotne sa prisťahovala do jednej z najslávnejších hollywoodskych štvrtí.

Nie je to tak nedávno, čo sa vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu zriekli svojho postavenia. Podľa ich slov sa chceli osamostatniť a tým pádom zriecť sa aj nemalej finančnej podpory, ktorý im ako členom kráľovskej rodiny pripadala. Rozhodnutie šokovalo mnohých, dokonca aj samotnú kráľovnú Alžbetu. Tá totiž verila, že si to jej ryšavý vnuk ešte rozmyslí a predsa bude naďalej oficiálnou súčasťou rodiny. 

To sa však nestalo a Harry vyhovel svojej manželke v plnej miere. Už pár týždňov po vyhlásení sa dvojica presťahovala do Kanady, ktorá, ako sa neskôr ukázalo, Meghan veľmi nevyhovovala. V týchto dňoch sa potvrdilo to, o čom sa hovorilo - Meghan a Harry sa spolu so svojím ročným synčekom Archiem predsa presťahovali do Hollywoodu. 

Manželia momentálne obývajú dom, ktorého mesačný prenájom vychádza približne na 220 tisíc eur. Jeho hodnota dosahuje približne 16 miliónov. Niet sa čomu čudovať - obrovské sídlo sa nachádza medzi najznámejšími celebritami akými sú Elton John, Jennifer Lawrence, Adele, Ashton Kutcher či jej kamarátka Serena Williams. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:22