StoryEditor

,,Prepáčte, sme v tom vsetči spolu, či chcete alebo nie." Mária Čirová poukazuje na vážnosť situácie

16.03.2020, 19:15
Celebrity
Známa speváčka sa vo svojom poslednom príspevku na Instagrame rozhodla prihovoriť ľuďom, ktorí momentálnu situáciu s koronavírusom neberú vôbec vážne a správajú sa nezodpovedne.

Na sociálnej sieti sa rozhodla cez svoj príspevok prihovoriť tým, ktorí majú z momentálnej vážnej situácii zábavu a z karantény si spravili prázdniny. „Niektorí naši spoluobčania si ešte stále myslia, že sme všetci len tak doma, asi zo srandy - veď sú prázdniny."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova),

Taktiež poukazuje na to, že nosenie rúška je naozaj dôležité a výhovorky na nedostatok rúšok naozaj nie sú na mieste. Už som dostala viac než dosť správ typu “nepanikár “ a podobne. Alebo správy typu, „ja rúško nosiť nebudem, ja chorý nie som.” Poprípade nemáme rúška, tak čo máme robiť." Odmietam ľuďom tohto typu odpisovať, že nepanikárim, je to zodpovednosť!

Svojim sledovateľom, ale aj širokej verejnosti odkazuje, že sme v tom všetci spolu, či chceme alebo nie. Táto situácia podľa speváčky vyžaduje jednotu, pretože vírus je neviditeľný a dokážeme sa ho zbaviť iba vďaka spoločnej disciplíne. Vyzýva tak ľudí, aby sa správali zodpovedne, pretože to celé môžeme zvládnuť iba spolu. Aby sa naše životy mohli vrátiť naspäť do koľají, ktoré máme radi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 15:17