shutterstock.com
StoryEditor

Celý svet opäť sleduje Veľkú Britániu. Kráľovská rodina chystá v máji svadbu

02.03.2020, 10:00
Celebrity
Britský kráľovský dvor čaká ďalšia veľkolepá udalosť.

Sesternica princa Williama a Harryho, princezná Beatrice, si už o pár týždňov povie áno so svojím milovaným priateľom, talianskym podnikateľom a developerom Edoardom Mozzim. Termín svadby je stanovený na 29.mája, a tak niet pochýb, že kráľovská svadba opäť upúta pozornosť sveta.

„Jej výsosť kráľovná láskavo dala zvolenie, aby sa ceremoniál konal v kráľovskej kaplnke v paláci St. James’s,” znelo v oficiálnom vyhlásení kráľovskej rodiny. To sa k verejnosti dostalo až neskôr, nakoľko monarchiu potrápilo niekoľko iných udalostí, vrátane odchodu Meghan a Harryho či sexuálny škandál princa Andrewa.

Po obrade, ktorý sa bude konať vo verejnej kaplnke, ktorú kráľovská rodina využíva už desaťročia, sa hostia presunú do záhrady Buckinghamského paláca. To, kto sa však na zozname hostí nachádza, zatiaľ nebolo zverejnené. Známe už však je napríklad to, kto bude svedkom. Mal by ním byť trojročný syn Edoarda, ktorý má developer z prvého vzťahu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#breakingnews Her Royal Highness Princess Beatrice of York and Mr. Edoardo Mapelli Mozzi engaged on 26 September 2019 in Italy.The wedding will take place on Friday 29 May 2020. The Queen has kindly given permission for the ceremony to take place at The Chapel Royal, St James’s Palace. The ceremony will be followed by a private reception, given by The Queen, in the gardens of Buckingham Palace. Princess Beatrice and Mr. Edoardo Mapelli Mozzi said, “We are extremely happy to be able to share the news of our recent engagement. We are both so excited to be embarking on this life adventure together and can’t wait to be married. We share so many similar interests and values and we know this will stand us in great stead for the years ahead, full of love and happiness.” sweet photos of the couple taken by Princess Eugenie @princesseugenie The ring was it appears to be a three-stone ring: a round center diamond, cushioned between two baguette-cut diamonds.designed from @shaunleanejewellery, Princess Beatrice is wearing the Allia floral print linen dress by Australian brand Zimmerman. ---------------------------------------------------- #princessbeatrice #princessbeatriceofyork #princesseugenie #princesseugenieofyork #edoardomapellimozzi #britishroyals #britishvogue #vogue #voguemagazine #royalengagement #royalengagementring #ring

Príspevok, ktorý zdieľa joydreamslink (@joydreamslink),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

OLHA QUE LINDO! Como já contei aqui, a #princesaBeatrice vai casar com o milionário #EdoardoMapelliMozzi próximo dia 29 de maio, na Capela Real do #SaintJamesPalace em #Londres. A novidade é que o filho de Edo de um relacionamento anterior é que vai levar as alianças, algo inédito em casamentos reais na Inglaterra. O pequeno se chama Christofer, tem 3 anos e é chamado carinhosamente de Wolfie. A princesa Beatrice escolheu o enteado para que ele entenda que é muito amado e importante para ela. A cerimônia será linda e intimista. O local do casamento já recebeu importantíssimas cerimônias reais, incluindo até o casamento da famosa #rainhaVitória com o #príncipeAlbert de Saxe-Coburg em 10 de fevereiro de 1840. Em 1893, o então duque de York e a princesa Victoria Maria de Teck (mais tarde rei George V e rainha Mary) casaram nesta mesma capela, assim como o batizado do #principeGeorge, filho mais velho do #principeWilliam e #KateMiddleton. O casamento será seguido de uma recepção oferecida pela #rainhaElizabeth a todos os convidados nos Jardins do Palácio de Buckingham. Depois eu conto mais detalhes! ? Princesa Eugenie (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) Follow @ColunadoCampelloOficial

Príspevok, ktorý zdieľa Francisco Campelo (@colunadocampellooficial),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:48