shutterstock.com
StoryEditor

Sú úspešní a sebavedomí, no niektorými OTÁZKAMI ich môžete riadne vytočiť!

21.02.2020, 18:00
Celebrity
Autor:
TV MAX
Pravdepodobnosť, že sa ich niekedy nejakú otázku spýtate, je veľmi mizerná, no nikdy neviete... Prečo celebritám vadia tieto otázky?

JENNIFER GARNER:
Páči sa vám na mužoch tetovanie?
O účesoch, bradách či štýle obliekania mužov hovorí Jennifer Garner úplne otvorene a úprimne. Len otázky o tetovaní sú zakázané, pretože jej evokujú mimoriadne nepríjemné spomienky – na jej exmanžela! Z Bena Afflecka si pre jeho zlý výber tetovania robí posmech celý Hollywood. Jeho chrbát zdobí obrovský farebný fénix vstávajúci z popola. Tetovanie je také nevkusné, že sám Affleck radšej dlho tvrdil, že je len dočasné a kvôli filmovej úlohe. Hlúposť! Affleck si dal toto nadrozmerné tetovanie urobiť v roku 2015, keď sa rozišiel s Jennifer Garner. „Čo má tento gýčový výjav znamenať? Som popol, z ktorého povstal? Odmietam byť popolom jeho znovuzrodenia!“ uviedla otrávene herečka na otázku, či Ben naráža tetovaním na ich rozchod a viac sa k tejto téme odmietla vyjadrovať.

NICOLE KIDMAN:
Z čoho máte strach?
Nicole Kidman je považovaná za ľadovú kráľovnú medzi hollywoodskymi kráskami. Máločo ju dokáže vyviesť z miery. Raz dokonca chladnokrvne zachránila život Hughovi Jackmanovi, keď ho počas nakrúcania ohrozoval škorpión. Keďže pochádza z Austrálie, na nebezpečné zvieratá je zvyknutá. Do šialenstva ju však privádzajú tvory, pri ktorých by vám to ani nenapadlo. Nicole totiž trpí lepidopterafóbiou, čiže panickým strachom z motýľov. „Radšej by som vyskočila z lietadla, než by som sa mala dotknúť motýľa,“ prezradila v slabej chvíľke. „Moja úzkosť je niekedy taká silná, že v lete nedokážem vyjsť z domu.“ Pochopiteľne, túto tému nechce príliš rozoberať, lebo narúša jej starostlivo pestovaný imidž nedotknuteľnej divy.

DANIEL CRAIG:
Ako sa darí vášmu bratovi?
Agent 007 má radšej akciu než zbytočné slová a veľa toho nenahovorí ani jeho predstaviteľ Daniel Craig. Ak ho však zastihnete v dobrej nálade, prekvapivo sa rozrozpráva, srší bonmotmi a vtipom. Len tému príbuzných by mali novinári galantne obchádzať. Ak padne meno Harry, Craig okamžite preruší rozhovor a bez slova odíde. Dôvod: jeho nevlastný 27­ročný brat Harry je čiernou ovcou rodiny. Je modelom fetišistického oblečenia a jeho gotický imidž je desivejší než výzor najväčších zloduchov z bondoviek.

GEORGE CLOONEY:
Rozumiete si so susedmi?
George a Amal Clooneyovci si v anglickej dedinke Sonning, v lone zelených kopcov, chceli postaviť nenápadné hniezdočko. Stala sa však z neho nočná mora: hneď vedľa ich rezidencie sa pravidelne konajú divoké sexuálne orgie. „Keď zapadne slnko, parkujú tam autá so zarosenými oknami. Georgea z toho ide poraziť,“ prezradil jeden z jeho susedov. Policajti sa snažili nemravné aktivity pred dverami Clooneyovcov zaraziť, ale márne. „Vzrušuje ich to. Najradšej by boli, keby ich pri sexe nachytal samotný Clooney. Je to katastrofa pre oblasť, kde je veľa malých detí.“ Miestni vyčítajú hercovi aj prehnané množstvo bezpečnostných kamier a neustálu prítomnosť paparacov.

TOM CRUISE:
Považujete sa za najväčšieho akčného hrdinu?
Visí na vrtuľníkoch, skáče po strechách a zachraňuje svet ako agent Ethan Hunt vo filmovej sérii Mission: Impossible. Tom Cruise však neznáša, ak ho niekto označí za najväčšieho akčného hrdinu. Najlepší, najodvážnejší, najvynaliezavejší – to by šlo. No rozhodne nie najväčší! Dôvod: herec má výšku len 1,70 m. Je to jeho achilovka, pretože všetci z brandže ho prevyšujú – Brad Pitt, George Clooney aj Johnny Depp. O Cruisovi sa klebetí, že nosí v topánkach špeciálne vložky alebo podrážky, aby vyzeral aspoň o pár centimetrov vyšší. „Čo mi napadne, keď premýšľam o Tomovi? Že môžem konečne nosiť vysoké podpätky!“ zasadila mu tvrdú ranu Nicole Kidman krátko po rozvode.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:31