shutterstock
StoryEditor

Už je to 10 rokov, čo opustil tento svet. Aký bol skutočne život Patricka Swayzeho?

17.09.2019, 11:00
Celebrity
Charizmatický herec si filmami Hriešny tanec či Duch získal srdcia žien z celého sveta. Nikdy si však nedokázal vybudovať dobrý vzťah s jeho osudovými ženami...

Už počas Patrickovho života sa špekulovalo o zvláštnom vzťahu herca so svojou mamou. V najnovšom dokumente, v ktorom jeho príbeh rozpráva osobne Patrickova manželka, sa tieto špekulácie potvrdzujú. Podľa jej slov ho totiž Patsy týrala. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy heavenly birthday to Patrick's mother, Patsy. ❤ #PatrickSwayze #Buddy #PatsySwayze #HappyBirthday #Family #NeverForgotten

Príspevok, ktorý zdieľa All Patrick Swayze (@all_patrick_swayze),

Bola to totiž práve ona, ktorá priviedla herca k tancu. Na tom by nebolo nič zlé, ak by vo svojom okolí nebola známa ako prehnaná perfekcionistka. Patsy, ktorá bola profesionálnou choreografkou, trvala na tom, aby Patrick všetko ovládal perfektne. Napriek jeho úspechu s ním však údajne nikdy nebola spokojná.

Patricka tak údajne ponižovala a sekírovala. K tomuto tvrdeniu sa však ohradil jeho brat, ktorý prezradil, že na sklonku života bol práve spolunažívanie Patricka a jeho manželky Lisy kritické. Označil ju dokonca za zlatokopku a za ženu, s ktorou nikdy nemali nič spoločné. ,,Miloval ju, no ich vzťah bol plný nenávisti,'' pridal sa k nemu blízky zdroj z okolia dvojice. Ich vzťah sa údajne naštrbil po tom, ako Lisa potratila. Pár sa nikdy nedočkal potomka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:21