shutterstock
StoryEditor

So smrťou svojho syna sa nikdy nevyrovnal. John Travolta sa stále utápa v žiali

08.09.2019, 19:00
Celebrity
Aj keď od smrti hercovho syna ubehlo už 10 rokov, slávni rodičia sa s náhlym odchodom ich milovaného dieťaťa nevedia stále vyrovnať.

Jett Travolta sa narodil ako prvorodené dieťa Johnovi Travoltovi a Kelly Prestonovej. Už pár rokov po narodení sa však milujúci rodičia dozvedeli smutnú pravdu - ich synček trpel autizmom a Kawasakiho syndrómom, pri ktorom mu hrozilo upchatie ciev a záchvaty. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#johntravolta #jetttravolta

Príspevok, ktorý zdieľa Patrick Boucher (@patrick_j_boucher),

Napriek tomu, že sa dvojici len rok po jeho narodení narodila dcérka Ella, Jett nikdy netrpel nedostatkom starostlivosti, práve naopak. Milujúci rodičia sa o neho starali najlepšie ako vedeli a chlapček bol už od diagnostikovania choroby zverený do rúk tých najväčších profesionálov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A painting a fan made of my son Jett! Happy birthday my son I love you!

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

Ani to však nezabránilo strašnej tragédii, ktorá sa odohrala pred 10-timi rokmi. Rodinka sa spolu vybrala na vianočnú dovolenku na Bahamy. Práve tam však Jett dostal jeden zo svojich záchvatov, pri ktorom si nešťastne buchol hlavu. Vážne zranenie mu spôsobilo okamžitú smrť. Nie je tajomstvom, že si to slávni rodičia dávali za vinu a s odchodom ich milovaného syna sa nevedia zmieriť do dnešného dňa. 

Aj keď sa o rok na to narodil dvojici ďalší chlapček, ktorého pomenovali Benjamin, Jett zostal v bolestivých, ale aj krásnych spomienkach rodičov. Rodina sa na dlhší čas stiahla z úzadia a v Hollywoode sa dokonca šepkalo, že obrovský smútok nemá pod kontrolou ani rodinný terapeut. Dnes sa síce rodičia snažia žiť naplno a venovať svojim dvom deťom, na svoj prvorodený zázrak však nezabúdajú. Každoročne mu gratulujú na narodeniny. ,,Mojej milovanej láske Jettovi...v našich srdciach si navždy. Posielam lásku všetkým autistickým deťom a ľuďom, ktorí ich milujú,'' napísala k posledným fotografiám svojho synka Kelly. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday Jetty, my sweet love ♥️?

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Preston (@therealkellypreston),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:16