Gérard Depardieuinstagram.com
StoryEditor

Gérard Depardieu: Skončí na invalidnom vozíku?

06.03.2019, 11:59
Celebrity
„Neviem, čo je to uspokojenie. Dokážem všetko iba preháňať a hnať až nadoraz,“ hovorí o sebe Gérard Depardieu. Preháňa to nielen s rýchlymi motorkami, krásnymi ženami a prácou, ale v ostatnom čase aj s pitím...

Pre vysoké dane Depardieu pred pár rokmi opustil Fran­cúzsko a požiadal o ruské občianstvo. To mu prezident Putin udelil v roku 2013. V novej vlasti sa herec usadil rýchlo. Uviedol tam na trh rad luxusných hodiniek a má v pláne otvoriť vlastnú pálenicu vodky.

Jeho kladný vzťah k alkoholu je veľmi dobre známy. Za jazdu pod vplyvom dostal už niekoľko pokút a raz sa tiež v opitosti ­vymočil na palube lietadla! Ale pokiaľ je pravda, že za deň vypije 14 fliaš vína a k tomu zakaždým aj hlt niečoho ostrejšieho, nemôžeme sa týmto excesom veľmi čudovať.

Nezdravý životný štýl sa navyše prejavil nielen na jeho postave, ale aj na zdraví. Pre nadváhu má problémy s chôdzou a niekoľkokrát už ho videli na invalidnom vozíku. Lenže od pitia ho zatiaľ neodradila ani päťnásobná operácia ­bajpasu v roku 2001, ani niekoľko vážnych havárií na motorke.

Heslo všetko s mierou mu nič nehovorí. Občas síce tvrdí, že s pitím skončil, ale činy ho usvedčujú z klamstva. „Život ma fascinuje a vždy som ho bral, ako prišiel, so všetkým krásnym aj blbým,“ vysvetlil Depardieu. „Iste, moji kamaráti si myslia, že to občas trochu preháňam, ale v tom sa mýlia, na to veľmi milujem život.“

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 12:24