profimedia
StoryEditor

Pán Božský sa mal vrátiť do seriálu Sex v meste. Kvôli obvineniam zo znásilnenia ho však tvorcovia vyhodili

08.01.2022, 18:30
Celebrity
Ak ste pokračovanie seriálu nevideli, upozorňujeme, že tento článok môže obsahovať informácie, ktoré sa v ňom objavia.

Krátko po tom, čo sa na streamovacej spoločnosti HBO Max (na Slovensku na HBO Go) objavilo pokračovanie seriálu Sex v meste, americký magazín The Hollywood Reporter odprezentoval príbeh dvoch žien, ktoré mal predstaviteľ pána Božského znásilniť. Obidve rozprávali o skúsenostiach, ktoré sa stali v iné časové horizonty, no nasvedčovali jednému - a to, že herec Chris Noth zneužil svoju moc, ale aj šarm a ženám chcene ublížil. 

,,Spočiatku sme počúvali hudbu a hovorili o umení, keď sa ma zrazu snažil pobozkať. Odbíjala som ho, keď si zrazu stiahol nohavice a začal. Počas celého sexu som plakala,'' priznala mladá žena, ktorú redakcia nazvala Lily a dodala, že na druhý deň jej herec nechal odkaz na mobile so slovami, že si to užil a že verí, že to ostane medzi nimi.

,,Bolo to mimoriadne bolestivé, krvácala som a kričala, aby prestal. On neprestal, a tak som ho prosila, aby aspoň použil kondóm, no na tom sa začal smiať,'' zaspomínala si dnes už podnikateľka, ktorá po tejto traumatizujúcej udalosti priateľky okamžite zobrali do nemocnice. Tam ju ošetrili, no identitu páchateľa odmietala prezradiť. Bála sa, že by jej nikto neveril. Všetko sa to zlomilo po rokoch terapie a momente, kedy videla, že sa pán Božský vracia na televízne obrazovky - a ženy po celom svete ho obdivujú. ,,Cítila som, že teraz je čas ľuďom povedať, aký v skutočnosti je,'' dodala.

O obvineniach si môžete prečítať tu:

Chris Noth síce všetky obvinenia odmieta, no k týmto dvom ženám sa po publikovaní článku ozvali médiám ďalšia žena, ktorá si prešla podobnou skúsenosťou. Tvorcovia a producenti seriálu sú zhrození tak, ako aj Chrisove kolegyne. Aj keď sa pred pár týždňami s hercom fotili a objímali, dnes k nemu majú chladnejší postoj. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že nejde len o fámy, ale pravdu. Spoluprácu s ním zrušila aj jeho herecká agentúra, ale aj režisér seriálu. Ten sa s tímom rozhodol, že sa Chris v poslednej časti novej série neobjaví. </

Podľa medializovaných informácií sa mal pán Božský, aj keď zomrel v prvom dieli, objaviť v poslednej časti v milých spomienkach Carrie. Tvorcovia sa však rozhodli, že škandály sú pre ikonickú šou neprípustné a scény s Chrisom dodatočne vystrihli. Podľa kreatívneho tímu tam chýbať ani nebudú...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:42