StoryEditor

Pribrala desiatky kíl, no preňho je stále nádhernou. Známy pár dokazuje, že skutočná láska existuje

03.01.2022, 13:20
Celebrity
Bola to láska na prvý pohľad, ktorá trvá do dnešného dňa a nepochybne je pre všetkých dôkazom toho, že skutočné city nepozerajú na váhu či vzhľad ale to, čo je vo vnútri.

Predtým, než jeden z predstaviteľov najznámejšieho agenta 007 Jamesa Bonda spoznal svoju súčasné manželku, žil v šťastnom zväzku s Cassandrou Harris. Z manželstva pochádzali tri deti - z toho dve dievčatká, ktoré si Cassandra ''priniesla'' s prechádzajúceho vzťahu. Pierce sa tak okrem vlastného potomka stal aj nevlastným otcom a svoj život si užíval najviac, ako vedel. Po desiatich rokoch spoločného života však prišla rana. Cassandre diagnostikovali rakovinu, ktorá ju napriek okamžitej pomoci lekárov už za pár mesiacov pripravila o život.

Láska si ho aj tak našla

Brosnan sa v tom čase stiahol do úzadia a dlhé obdobie sa vysporiadaval so smútkom sám. Na premiérach či iných hollywoodskych udalostiach ho vidieť nebolo - všetku svoju energiu venoval trom deťom, ktoré prišli o svoju milovanú mamu. Osud mu však už zakrátko prihral druhú šancu.

Svoju ďalšiu lásku, spomínanú Keely, spoznal totiž na jednej z pracovných akcií. Mladá novinárka s ním robila interview, aj keď pôvodne mala spovedať niekoho úplne iného. ,,Bola to veľká romantika, boli sme spolu do tretej rána a rozprávali sa. Nad hlavami sme mali ohňostroj,''  zaspomínala si retrospektívne Keely na jednu zo svojich najkrajších spomienok.  Herec Pierce Brosnan so svojou manželkou Kelly, james bond, manželka, kelly shaye-smith Herec Pierce Brosnan so svojou manželkou Kelly profimedia

​Podobné pocity zdieľal aj samotný Pierce, ktorý vraj hneď vedel, že mladá pôvabná novinárka je pre neho ako stvorená. ,,Našiel som v nej perfektnú ženu, ktorú by som už nikde nikdy nenašiel,'' priznal sa. Dvojica si od toho dňa síce preskákala mnohými ťažkosťami, medzi nimi aj bolestivou stratou, kedy Pierce prišiel o svoju nevlastnú dcéru, ktorá taktiež podľahla rakovine. Napriek všetkému spolu držia a zdá sa, že sú silnejší každým dňom čoraz viac. 

Manželia spolu vychovali dvoch ďalších synov a v oficiálnom zväzku sú už 20 rokov. V skutočnosti to však ťahajú o čosi dlhšie - a to 28 rokov. Pri pohľade na ich zamilované fotografie možno konštatovať, že láska z ich vzťahu rozhodne nevyprchala, práve naopak. Napriek tomu, že Keely vyzerá inak, než na začiatku, ju jej manžel rovnako obdivuje a zahŕňa krásnymi komplimentami. ,,Akoby to bolo len včera. Roky letia mojou láskou, toľko ďalších snov s tebou moja láska,'' napísal k záberu herec a dodal, že jeho láska ku Keely každým dňom rastie a miluje ju presne takú, aká je - a nič by na nej nemenil.

Pozrite si, ako pár dnes vyzerá:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 08:17