profimedia
StoryEditor

Prekvapenie, aké od nej mnohí nečakali! Táňa Pauhofová svojich fanúšikov poriadne potešila

29.12.2021, 10:30
Celebrity
Ešte pár mesiacov dozadu bolo pritom všetko inak.

Herečka Táňa Pauhofová patrí nepochybne k najobľúbenejším umelcom na Slovensku. Jej výkony sú považované nielen za presvedčivé, no zároveň sú známkou kvality. Ryšavá herečka si zahrala už v mnohých filmoch, stvárnila v dokumentárnom filme ikonickú Lidu Baroovú či postavu Lindy v známom filme podľa evitovky, Všetko alebo nič. Poznať ju môže mladšia generácia aj zo seriálu Milenky, ktorí sa istý čas vysielal na Markíze. 

Napriek svojej sláve patrí Táňa k herečkám, ktoré si svoje súkromie strážia. O tom, že si za manžela zobrala hudobníka Jonatána Pastirčáka, sa verejnosť dozvedela až po tom - a zdá sa, že to tak herečke vyhovuje. Informácie o svojom živote si držala pred médiámi v ústraní a dlhý čas patrila k celebritám, ktoré sa dokonca dištancujú od sociálnych sietí. 

O Táninom manželstve si môžete prečítať tu:

​V rozhovore pre magazín Forbes prezradila, že ju do sociálnych sietí síce tlačia pracovné okolnosti, no ona v tom potenciál nevidí. ,,Nechce sa mi. Nevidím dôvod. Tam, kde to treba, delegujem na tých, čo to majú. Ja som stará škola, po dedkovi. Viem, že je to na súčasnú situáciu zastarané, ale treba to aj tak,'' prezradila v rozhovore.

Napriek tomu sa však tento názor rozhodla zmeniť a založila si instagramový účet, na ktorom fanúšikov informuje najmä o svojich kariérnych krokoch. Aj keď ho má od konca leta, k dnešnému dňu ju takmer 20-tisíc ľudí. ,,Ďakujem, že ste tu so mnou!'' napísala si do svojho profilu príznačný popis, ktorý charakterizuje, že napriek svojej sláve, je stále skromnou, ako ju mnohí poznajú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:09