Lucia "Lucid" Sládečková, Dara Rolins, Tatiana ŽidekováAVON
StoryEditor

Čo majú spoločné Dara, Lucid a Tatiana? Veľké prekvapenie pre fanúšikov!

16.02.2018, 10:22
Celebrity
Fanúšičky krásnej Dary stále zaujíma, ako sa stará o svoj zovňajšok, nakoľko vyzerá stále perfektne. Dara má preto pre dámy veľké prekvapenie. Tak ako hollywoodske hviezdy, aj ona má vlastnú kolekciu kozmetiky. Najlepšie na tom je, že dámy môžu používať rovnaké výrobky ako ich idol a pritom si nesiahnu hlboko od vrecka. Kolekcia Beauty by Dara je cenovo dostupná pre všetkých.

Kozmetická spoločnosť AVON oslavuje ženskú krásu už viac ako 130 rokov. Tentoraz vyzýva všetkých prostredníctvom svojej novej kampane #fandimezenam. Podporujú tak osobný rozvoj žien a poukazujú na silu ženskej krásy a osobnosti. Tieto posolstvá sa rozhodla šíriť aj známa slovenská speváčka Dara Rolins, ktorá sa stala ambasádorkou kampane.

Spolu s Darou budú podporovať ženy aj ďalšie krásne a inšpiratívne Slovenky - profesionálna make-up artistka Lucia Sládečková „Lucid", fitnes influencerka Tatiana Žideková a youtuberka Martina Horňáková „Moma". Tie budú prinášať svojim sledovateľom a fanúšikom na sociálnych sieťach v priebehu roka novinky a rovnako budú tiež šíriť myšlienku tohtoročnej kampane.

Dara Rolins Dara Rolins AVON

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:28