Maja Bodnárová pre Deťom s rakovinou n.o.
StoryEditor

Krásne prekvapenie! Speváčka Sima Magušinová čaká svoje prvé bábätko

28.11.2021, 19:35
Celebrity
Z celého srdca gratulujeme!

V poslednej dobe sa meno speváčky Simy Magušinovej (rod. Martausovej) skloňuje pomerne dosť. Dôvodom boli nevhodné vyjadrenia novinárov na jej adresu, ktoré sa týkali nielen jej hudobnej tvorby, ale aj náboženského presvedčenia. 

„Taká vec. Už niekto napísal hanopis na Simu Martausovú alebo to zas budem musieť urobiť ja?“ opýtal sa prostredníctvom Twitteru Tkačenko a hneď na to komentujúcemu človeku vysvetlil, že speváčka je podľa neho doradu infantilná hrôza. K nemu sa pripojil kolega Rado Ondřejíček, ktorý reagoval o čosi horším slovníkom. „Ona je kresťanka. Nemal by si sa vysmievať postihnutým,“ napísal na adresu speváčky a dodal, že jej tvorba je nekreatívna, uslintaná, gýčová sr*čka.

,,Ďakujem Pánu Bohu za každý deň, v ktorom môžem vidieť maličkosti potešujúce dušu, za to, že vieme ľúbiť aj odpúšťať, že máme všetci možnosť rásť do hĺbky v každej situácii (ak chceme), za to, že vidím, chodím, tvorím a delím sa o piesne s vami, za to, že máme okolo také krásne hory,'' začala príspevok Sima, ktorá nepochybne narážala ja na konflikt, ktorý sa odohral. Rozhodla sa tak nereagovať útokom či zbytočným prilievaním do ohňa a nad celú vec sa povzniesla.

,,Ďakujem za to, že mám dobrého manžela (vďaka ktorému máme v obývačke aj super knižnicu) a tak opäť nachádzam knižku s týmto krásnym názvom a obsahom, že mám priateľov, kapelu a vás, ktorí pri mne stojíte,'' dodala speváčka k fotografii, na ktorej držala knihu s príznačným názvom - Liečiť zlo láskou.

V nedeľu vydala nový singel s názvom Sonety, ktorý sa podobne, ako všetky jej skladby nie sú v posolstve, ktoré zdieľala aj vo svojom odkaze - a to láskou. Okrem iného však fanúšikov prezradila a ukázala črtajúce tehotenské bruško, a tak nemožno pochybovať, že je Sima v radostnom očakávaní. Nádhernú novinku sa tak rozhodla odhaliť skutočne originálnym spôsobom - a to hudbou presne v 1.adventnú nedeľu.

Fotky Siminho bruška nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:01