profimedia
StoryEditor

Cíti sa byť chlapcom, ale zároveň aj dievčaťom. Dcéra Angeliny Jolie možno zváži zmenu pohlavia

28.10.2021, 15:50
Celebrity
Len pred pár dňami Angelina Jolie predviedla na premiére novej marvelovky nádherný outfit. Aby toho nebolo málo, ukázala aj svojich päť ratolestí.

O Angeline Jolie sa toho popísalo veľa už od momentu, čo sa začala objavovať na televíznych plátnach. Oveľa väčšiu pozornosť však získala po tom, čo sa dala dokopy s hollywoodskym miláčikom, hercom Bradom Pittom. Dvojica sa stala známa tým, že lásku k deťom netajila - a k Maddoxovi, ktorého si Angelina adoptovala ešte sama, pribudli ďalšie dve adoptívne deti - Pax a Zahara. Neskôr sa pár dočkal vlastných potomkov, najstaršej dcéry Shiloh a dvojčiat Viviene a Knoxa. 

Práve Shiloh priťahovala na seba pozornosť už od útleho veku. Okrem toho, že nepochybne zdedila po svojej mame nádherné črty tváre, sa totiž vymakala od bežného priemeru. Slávni rodičia otvorene priznali, že ich najstaršia biologická dcéra sa necíti ako dievča, práve naopak, chcela by byť chlapcom. ,,Chce, aby sme ju volali len pod menom John. Cíti sa ako chlapec a chce byť chlapcom, tak sme jej ostrihali vlasy. Nosí aj chlapčenské oblečenie,'' otvorene priznal pár pre Oprah a dodali, že rozhodnutie svojej dcéry akceptujú.

Donedávna uvádzali viaceré zdroje Shiloh ako chlapca, no zdá sa, že to mohla byť skutočne len fáza. Koniec koncov, apelovala na to ešte dávnejšie samotná Angelina. ,,Niektoré deti nosia plášte a chcú byť Supermanom a ona chce byť taká, ako jej bratia. Je to tak, ako to je. Bolo to pre nás prekvapením a je to skutočne zaujímavé, no koniec koncov je ona samotná viac než to - je zábavná, rozkošná, krásna,'' uviedla v ďalšom z rozhovorov Angelina na margo obliekania jej dcéry a dodala, že Shiloh sa raz cíti byť chlapcom, raz dievčaťom.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:18