Exit Model Management
StoryEditor

Dcéra prezidentky v úlohe modelky. Pozrite sa, ako to Emme na móle pristalo

18.10.2021, 09:30
Celebrity
Mladšia dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej zažila cez víkend svoj prvý modelingový debut.

Cez víkend sa v Bratislave konalo známe módne podujatie Fashion LIVE!, ktorého úlohou je predstaviť tvorbu slovenských módnych návrhárov. Predviedli sa nápadité modely mladých umelcov, ako aj známejších mien a to v nových priestoroch bratislavského centra Nivy. Na udalosti sa ukázalo hneď niekoľko známych tvárí - medzi nimi napríklad moderátorka Barbora Jaguščák či speváčka Emma Drobná, no najviac medzi hosťami nepochybne zarezonovovala samotná prezidentka. Tá totiž prišla podporiť svoju dcéru. 

Mladšia Emma sa totiž ako modelka agentúry Exit Model Management, ktorá ju zastrešuje, prvýkrát prešla po modelingovom móle. Debut mala hneď dvakrát - prvýkrát v sobotu, kedy predvádzala svadobné šaty a druhýkrát v nedeľu, kedy ju prišla podporiť aj jej mama. 

Aj keď sa Zuzana Čaputová prostredníctvom hovorcu vyjadrila, že Emma sa momentálne na modeling nefixuje, zdá sa, že si túto príležitosť mladšia dcéra prezidentky patrične užila. Podľa fotografií pôsobila skutočne ako profesionálka, a tak možno očakávať, že sa čoskoro objaví na móle znova. Čo na ňu hovoríte? 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 04:20